Svammel

Ny frilla, rallytanter och en ny låda i huset


Såhär såg mitt hår ut när jag suttit hos fritösen i typ 5 minuter går (Haha! Du såg inte att jag skrev fritösen istället för frisören!). Tjejen som klippte mig verkade vara nån slags rabiat ultrafeminist. Hon började med att sätta upp mitt hår med några hårspännen (säkert bara för att det är bra för jämställdheten om även killar använder hårspännen). Sen började hon klippandet. Och det var inte lite hår som försvann från mitt stackars huvud… Ungefär en och en halv pudel låg på golvet när hon var klar.
Jag är förövrigt livrädd för förändringar, så att klippa mig är typ det värsta jag vet. ”Allt var bättre förr” stämmer rätt bra in på min inställning när det gäller hårklippning. Alltså kommer det inte upp nån bild på den nya frisyren :P
Annars verkade fröken frisör inte vara speciellt mediatränad. Eller vad säger vi om detta:

Jag: Du blev säkert rädd när jag kom in genom dörren också :i
Hon: Ja, jag tyckte du såg ut som ett monster

Funderar starkt på att stämma henne för förtal… Tänk om jag skulle säga sådär i telefonen på jobbet :n Jävlar vilket liv det skulle bli :i


Väl hemma från fritösen (!) så uppstod kaos. Det var nämligen så att våran router (den svarta lådan som delar ut trådlöst internet i huset) hade dött! Min bästa kompis, en låda man alltid kan lita på, var död… Paniken sköljde över mig som en tsunami. ”Vad ska jag göra nu? :c”
Vad gör man om man inte har internet hemma lixom? Städar? Lagar mat? Går ut i solen? Knappast…

Så jag skyndade mig till Elgiganten för att köpa en ny…


Jag och lillebror traskade in på Elgiganten med ett mål: att köpa en Dlink blablabla 655.
Efter att ha letat lite så hittade vi dock den här skönheten. En router som hade ”bästa köp”-betyget från tidningen M3. Eftersom både jag och bror är M3-fanatiker så tog vi för givet att den här routern var grym. Så vi köpte den typ helt i blindo, endast för att den hade ”bästa köp”-stämpeln… Den fungerar bra hittills i alla fall… :@
Annars är jag rätt nöjd över att tjejen på kartongen ser ut att ha mögliga kinder :i Det tydligen ska föreställa löv som är framför ansiktet, men jag tycker mer det ser ut som att hennes kinder möglat :P
Annat värt att notera är klisterlappen uppe till vänster på kartongen: ”20 års garanti”. Yeah right…


På vägen hem från Elgiganten fick vi syn på en krock! Det var nån tomte som försökt köra offroad med sin Peugeot. Problemet var bara det att någon hade planterat träd på ”offroadvägen” för ungefär 5 år sedan. Alltså lyckades Peugeoten ramma ett träd, förstöra hela fronten på bilen och få ungefär tio ambulanser att rycka ut. Rätt bra jobbat. Såklart var föraren en kvinna :z Jag har alltid sagt att fruntimmer inte ska köra bil :i Hon hade dock klarat sig oskadd enligt DT.se.


Såhär fin blev i alla fall routern när den stod på plats. Den är kanske lite småful, men så länge den fungerar är jag nöjd :)

Jag avslutar inlägget med några visdomsord från mamma: ”Det är så många som har datorer, men nästan ingen kan nåt om dom”. Väl talat mor!

(Jag skriver detta från lillebrors bärbara dator, så eventuella stavfel beror antagligen på att tangentbordet på den här datorn är värdelöst)



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *