Close
Inte undra på att jag har fått så många spam-inlägg på senaste tiden. Mitt skydd mot spam var inte ens aktiverat :@
Så nu har jag suttit här och kämpat med att få igång skyddet dom senaste 3 timmarna. Jag har slitit mitt hår (jag fattade inte vad som var fel), jag har gett upp (hittade aldrig nåt jäkla fel), jag har börjat om och jag har slutligen lyckats lösa det. Som om inte det vore nog har jag också lyckats blocka mig själv från bloggen [?] Tur man har koll på vad man gör i alla fall…

Men nu har jag tillgång till bloggen igen! Just ja, jag har kollat en jäkla massa på Deviantart också. Den här bilden är ju epic (om man har lika kass humor som mig) :D

The_Grim_Weedwhacker___6_by_mjranum_stock


Annars är jag besviken… Jag har fått EN riktig kommentar den senaste veckan :< Det var väl i snålaste laget? Spambottarna bjuder i alla fall på ungefär 15 inlägg per dag :f


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>