idag har varit. Helt otrolig. Först började den med att jag och brorsan lirade lite NHL, inget märkvärdigt. Efter det beställde vi thaimat från Coco Thai, inte det heller så märkvärdigt. Sen begav vi oss till golfbanan så att lillebror kunde registrera sig som medlem på golfbanan. Fortfarande inget märkvärdigt. Sen" /> idag har varit. Helt otrolig. Först började den med att jag och brorsan lirade lite NHL, inget märkvärdigt. Efter det beställde vi thaimat från Coco Thai, inte det heller så märkvärdigt. Sen begav vi oss till golfbanan så att lillebror kunde registrera sig som medlem på golfbanan. Fortfarande inget märkvärdigt. Sen" /> idag har varit. Helt otrolig. Först började den med att jag och brorsan lirade lite NHL, inget märkvärdigt. Efter det beställde vi thaimat från Coco Thai, inte det heller så märkvärdigt. Sen begav vi oss till golfbanan så att lillebror kunde registrera sig som medlem på golfbanan. Fortfarande inget märkvärdigt. Sen" />
Bra saker,  Chockerande,  Tennis,  TV-spel

Världshistoriens bästa dag!

Vilken dag idag har varit. Helt otrolig. Först började den med att jag och brorsan lirade lite NHL, inget märkvärdigt.
Efter det beställde vi thaimat från Coco Thai, inte det heller så märkvärdigt.
Sen begav vi oss till golfbanan så att lillebror kunde registrera sig som medlem på golfbanan. Fortfarande inget märkvärdigt.
Sen spelade vi (jag och lillebror) 17 hål (vattenspridarna slogs på inför 18:e hålet, så vi skippade det). Det gick väl helt okej för egen del och mer info om golfrundan kommer upp imorgon. Fortfarande hade det dock inte hänt nåt jättemärkvärdigt.

Sen kom vi hem. Vi satte oss och spelade lite mer NHL. Sen började vi snacka om våra tennisracket. Vi har letat igenom hela huset efter dom, men dom har lixom varit försvunna. Teorier om utomjordingar, inbrott och teleportering har genomarbetats, men vi har inte på något sätt kunnat lista ut vart dom där nedrans racketarna har tagit vägen. Men så hände det…

Jag och lillebror letade igenom hela lilla garderoben i källaren. Inget racket där. Sen letade vi igenom hela stora garderoben. Inget där heller. Förrådet – tomt, och garaget likaså. Så vi började gå igenom stora garderoben lite bättre. Och tror ni inte att dom där små gullungarna gömde sig längst inne i en garderobsgarderob (eh…) :n Jag var så glad att jag grät, lillebror dansade och vi båda kramade våra racket väldigt väldigt länge. Saknaden hade varit enorm, nu var dom äntligen hemma igen!

Jag är fortfarande euforisk efter upptäckten.

Redan här är idag den bästa dagen i mannaminne. Men det skulle bli bättre ._o
Jag och lillebror fortsatte spela NHL. Jag som tidigare klagat på att man inte kan göra allt med dom klassiska kontrollerna fick plötsligt en snilleblixt: håll inne L1-knappen och tryck samtidigt på fyrkant när du inte har pucken. Vet ni vad som hände?

Jag sprang ärevarv runt huset skrikandes ”Jag kom på det, jag kom på det!” samtidigt som glädjetårarna än en gång tittade fram.

Jag kom nämligen på hur man lyfter klubban när man spelar med den klassiska kontrollen!!!!!!!! För er som inte spelat NHL på PS3an så är det här helt obegripligt, men för er som har spelat spelet är detta en sensation. Man kan nu tävla på samma villkor som idioterna med standardkontroller! L1 + fyrkant is the grej!

Sammanfattning av inlägget: Jag blir överdrivet glad av små skitsaker :iBetygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *