Betyg,  Golf,  Lillebror

Golfpraktik, lektion 1


Det var så äntligen dags för lillebror att påbörja den praktiska delen av golfkursen. Jag bestämde mig för att följa med ut till banan även fast det regnade rätt mycket. Första stoppet blev Ica Maxi (frukost är ett måste). Två kokta med bröd, ketchup, och en massa rostad lök gjorde att starten på dagen blev stabil i alla fall.
Bilden är som upplagd för en massa ”Kolla vilken korv jag har!”-skämt, men jag är inte på det humöret just nu. Jag gör en Lidström helt enkelt (missar öppet mål) XD
Betyg på frukosten: [!][!][!][!][!/]


Svensk sommar rockar! Vädret var katastrof, så jag spenderade en timme av golftiden till att sitta i bilen och bara slöa. Inte däckade jag heller, trots bristen på sömn. Var rätt skönt att bara sitta där, lyssna på bra musik

, och sen surfa lite med mobilen.


Efter detta gav jag mig ut på puttningsgreenen. Vattenskada var bara förnamnet av hur det såg ut. Man såg inte en skillnad på hålen och vattenhindren [?] Bollen blev ren i alla fall :i


Jag hittade den där maskinen från Den ofrivillige golfaren också. Var sjukt sugen på att prova den, men vågade inte riktigt eftersom det var folk lite överallt :<
”El toro med ankstjärten” var smeknamnet på denna kisen. Anledningen var att han drog sådär med foten som tjurar gör när han ställde upp, och sen stack han ut bakdelen väldigt långt när han ställde upp för att svinga.
Måste dock säga att jag blev vansinnigt stolt över hur bra sving lillebror börjar få. Jag ska försöka ta nåt kort på hur han ställer upp nu, och sen jämföra det med ett gammalt kort jag har :w


Hål eller vattenhinder? Bolltvätt kallade jag det i alla fall :P


Lillebror fick några olika saker han skulle klara för att få grönt kort. Bland annat denna övning. Man ska slå 10 bollar från stället där han står. 5 av bollarna ska hamna innanför den röda ringen. Brorsan stajlade som fan på slutet och satte 7/10 två gånger i rad. Sjukt.


Bevis på att han fixade 7 av 10.


Jag lägger in en bonusbild på Jake nu bara för att förklara den andra övningen. Det är den berömda puttningsbanan det handlar om. Igår skrev jag ju om att det var 17 slag man skulle klara den på. Det visade sig dock att det var elitjuniorerna som kulle klara den på 17, inte dom som ska ta grönt kort [?]
Ska man ta grönt kort räcker det med att klara banan på 23 slag. 23 fucking slag. Det skulle min kära mor klara med ögonen förbundna. Även om hon bara fick använda ett paraply istället för putter. Brorsan körde banan 2 gånger och var aldrig ens nära att misslyckas. 23 slag… herre gud [?]


Världens mest välhängda golfboll? Skapligt avundsjuk man blev :< Efter golfen begav vi oss mot Coco Thai. Enligt Jake är maten där tydligen katastrof, men jag är absolut inte villig att hålla med…

Vi parkerade bilen utanför Almas café. Rätt över vägen hade Vänstern sitt kontor. Tydligen gick Europavalet inte så bra för dom eftersom dom verkar ha sadlat om från politik till bröstförminskningar istället. Smart taktik, undrar om det ger resultat?


Mmmmmm… maaaat. Kyckling i sötsur sås med en massa megastora grönsaker (som såklart plockades bort) och ris. Smakade gudomligt gott. Hade dom skippat grönsakerna hade det blivit en fullpott, nu får maten betyget [!][!][!][!][!2] istället.Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *