Close

Från och med now är jag gonna skriva endast on english här on the blogg. Detta because jag must förbättra my englishka skills. Det som is on the schema just härnäst is to packa the bag, and after that åker jag to Angelica. Och tomorrow klockan 09:00 börjar vi the resa towards London.

I dont really vet hur much jag am gonna uppdatera the blogg från and with nu because of the bloggflytt thats pågoing. But jag will verkligen make sure att jag uppdaterar the blogg as fort as möjligt when i get hem. The bloggflytt will take place the 30:e this månad, så förhoppningsvis can jag få bloggen att work very soon after i get hem.

Wish me lycka till :)

PS. And förresten, thank you lillebrother för the godis and golfbollar. 96 stycken wonderfulla Toffifees smakar amazingly gott. Me like!


Betygsätt inlägget:
[Total: 3    Average: 5/5]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>