Operation: Vända tillbaka dygnet (version 2.0) håller i sig än. Vaknade 09:00 idag, och kom tillslut ur sängen också. Sitter och kollar lite på en ny mobil. Min nuvarande w880 håller på att säcka ihop. Den dör helt utan anledning och vad jag förstår är detta ett ganska vanligt problem med just den modellen. Måste" /> Operation: Vända tillbaka dygnet (version 2.0) håller i sig än. Vaknade 09:00 idag, och kom tillslut ur sängen också. Sitter och kollar lite på en ny mobil. Min nuvarande w880 håller på att säcka ihop. Den dör helt utan anledning och vad jag förstår är detta ett ganska vanligt problem med just den modellen. Måste" /> Operation: Vända tillbaka dygnet (version 2.0) håller i sig än. Vaknade 09:00 idag, och kom tillslut ur sängen också. Sitter och kollar lite på en ny mobil. Min nuvarande w880 håller på att säcka ihop. Den dör helt utan anledning och vad jag förstår är detta ett ganska vanligt problem med just den modellen. Måste" />
Allmänt klagande,  Dagens i-landsproblem,  Ny mobil

Ny mobil?

Operation: Vända tillbaka dygnet (version 2.0) håller i sig än. Vaknade 09:00 idag, och kom tillslut ur sängen också. Sitter och kollar lite på en ny mobil. Min nuvarande w880 håller på att säcka ihop. Den dör helt utan anledning och vad jag förstår är detta ett ganska vanligt problem med just den modellen.

Måste dock säga att jag är fruktansvärt nöjd med den gamla mobilen i alla fall. Den har stöttat mig i 1,5 år nu. I stort sett aldrig krånglat, alltid funnits i fickan när man behövt den och alltid haft världens lägsta ringsignal när den väl ligger där i fickan. Detta bidrar till att man missar 75% av alla samtal. Precis som det ska vara. Den har fungerat som surfdator (nåja) också. Surfa in på aftonbladet på en 2 tums-skärm, och ladda sidan helt utan bilder. Verkligen otroligt bra.
Tänk er sommarlovet på SSAB. Helt stendött. Inget att göra. Dra igång mobilen. Surfa in på warpdrive.se/ och läsa allt som finns att läsa. Skratta som en tok inombords. Åh, det var tider det.

Så följande mobiler finns att välja på. Är mest inne på C510an då den dels ser snyggast ut, dels har den bäst kamera. Skulle egentligen vilja ha en iFån, men får det första är den så otroligt dyr, för det andra är den för stor och för det tredje klarar den inte av att spela upp musiken via bluetooth med min bilstereo. Och då går den fetbort.

Blev sådär störigt mycket text nu igen. Sorry för det.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *