barn som kommer mobbas när dom blir stora. Detta p.g.a. att deras föräldrar inte har vett nog att namnsätta ungarna. Nu börjar bevisen för min teori dyka upp också! Det var en gång en liten kille som föddes i närheten av Hjo för 26 år" /> barn som kommer mobbas när dom blir stora. Detta p.g.a. att deras föräldrar inte har vett nog att namnsätta ungarna. Nu börjar bevisen för min teori dyka upp också! Det var en gång en liten kille som föddes i närheten av Hjo för 26 år" /> barn som kommer mobbas när dom blir stora. Detta p.g.a. att deras föräldrar inte har vett nog att namnsätta ungarna. Nu börjar bevisen för min teori dyka upp också! Det var en gång en liten kille som föddes i närheten av Hjo för 26 år" />
Nattmösseprat

Teorin bekräftad

Ni kommer kanske ihåg… Eh… Jag skrev ju tidigare om barn som kommer mobbas när dom blir stora. Detta p.g.a. att deras föräldrar inte har vett nog att namnsätta ungarna.

Nu börjar bevisen för min teori dyka upp också! Det var en gång en liten kille som föddes i närheten av Hjo för 26 år sedan. Denna lille kille ville inget annat än att vara som alla andra. Sitta i skolan, spela fotboll på rasterna och jaga fruntimmer när han blev större.
Allt det här hade han också fått göra. Om inte hans föräldrar varit två puckon. Hans föräldrar döpte nämligen denna lille kille till, inte Johan, inte Erik, inte Tomas utan han fick namnet Varg.

Varg. Smaka på det. ”Varg, ska vi byta pokermonkort och spela fotboll?”… Det hör ni ju hur det låter: Helt fel. Stackars Varg blev istället mobbad av kompisarna i skolan. Han fick inte spela fotboll med dom eftersom ”Vargar spelar inte fotboll, dom jagar älgar och kaniner i skogen”.

Så Varg började göra detta. En vanlig varg har ju päls också, men denna Varg blev en skinhead-varg, en skinvarg. Han sprang runt i skogen och jagade djur, och åt dessa till lunch. Vargar går ju inte heller i skolan, så denna varg slutade med det också. Vargar är också människoskydda, så Varg började avvika från samhället.

Varg slutade sina dagar i fängelse efter att han knivhuggit sin flickvän 40 gånger (egentligen använde han sina klor, men det står det inget om i domen).

Tänk på det föräldrar när ni döper eran unge. Vill ni ha en asocial idiot, döp honom (eller henne) till namn som Månstjärna , Blomman eller kanske Bent Mohamed Moncef . Då skapar ni garanterat ett psykfall.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *