tråd på forumet Flashback. Jag vet inte om den är sann eller påhittad, men det har postats bilder också, så jag tror den kan vara äkta. Jag kopierar texten till er som inte orkar läsa: [spoiler title=Visa text][quote] [b] Mina grannars" /> tråd på forumet Flashback. Jag vet inte om den är sann eller påhittad, men det har postats bilder också, så jag tror den kan vara äkta. Jag kopierar texten till er som inte orkar läsa: [spoiler title=Visa text][quote] [b] Mina grannars" /> tråd på forumet Flashback. Jag vet inte om den är sann eller påhittad, men det har postats bilder också, så jag tror den kan vara äkta. Jag kopierar texten till er som inte orkar läsa: [spoiler title=Visa text][quote] [b] Mina grannars" />
Humor

En tråd som måste läsas

Jag satt och slösurfade lite igår. Då sprang jag in i en fruktansvärt rolig tråd på forumet Flashback. Jag vet inte om den är sann eller påhittad, men det har postats bilder också, så jag tror den kan vara äkta. Jag kopierar texten till er som inte orkar läsa:

[spoiler title=Visa text][quote] Mina grannars mindfuck

Jag har fan blivit fullständigt ägd av mina grannar, helt otroligt, sanslöst.

Så jag var ute igår med nåra polare, vi kommer tillbaka hem till mig nån gång en stund efter 12, fulla och glada. Så vi börjar köra musik, utan att egentligen tänka på tiden, så det råkar bli rätt hög musik, inte superhög men lite bekvämt hög nivå så man kan snacka i alla fall, saken är den att jag bor i ett rätt gammalt hus och kan tänka mig att musiken dunkar på genom väggarna där mitt i natten.

Hur som helst, dagen efter hade jag lite arbete att göra, så jag och polarna drar iväg från mig runt 11-tiden och bakfyllekäkar nånstanns innan jag måste iväg och jobba med en uppsats en bit hemifrån.

Jag kommer hem runt 8-tiden på eftermiddagen och följande har hänt:

1. I hallen möts jag av något jag bara kan beskriva som en salladsman, med en isbergssallad som huvud, en avlång trafikstoppskylt som kropp, klädd i min morronrock, med blåa träningsskor på sig under morronrocken, hållandes i en innebandyklubba och med en av mina lampskärmar som hatt.

Bild

Jag tänker i princip, va i helvete, hur packade var vi igår.. och hur kunde jag missa det där imorse..

2. Jag kommer in i vardagsrummet, alla soffkuddar är vända upp och ner på så sätt att sittkuddarna är lagda som ryggkuddar, ryggkuddarna som sittkuddar och det ligger massa grejer på dom, det ser bara asmärkligt ut eftersom sittkuddarna är mycket längre och står upp en bit upp på väggen, jag förstår att nån måste ha gjort det där, eftersom det inte såg ut så imorse.

Bild
Bild

3. På mitt skrivbord/databord har någon dragit fram massor av filmer, och på den lagt en lapp där det står ”No more music – See film please”, jag börjar undra vafan som står på

Bild

4. Jag slår på datorn, ska logga in och upptäcker då att tangentbordet är borta.. Kollar runt och den ligger högst upp uppe på min bokhylla/filmhylla, behöver hämta en stol för att ta ned den.

Bild

5. Jag går in i köket, kikar runt lite och öppnar ett skåp för att ta ett glas vatten, då är uppenbarligen alla tallrikar ställda i hyllan högst upp, alla glas flyttade till motsatta hyllor, högst upp såklart så man knappt når dom, kastrullerna har bytt skåp, alla köksredskap och allting har alltså bytt hyllor och ibland skåp, suck…

Bild
Bild
Bild

6. Öppnar ett skåp som är ovanför mitt kylskåp, hoppar tillbaka direkt helt chockad när vänsterpartiets Eva-Britt Svensson stirrar tillbaka på mig, en stor jävla valaffisch är intvingad i skåpet och det enda man ser är hennes ansikte som stirrar tillbaka som ett luder i en låda

Bild

7. Den här dagen kan fan inte bli sämre… Hittar galgar på olika ställen i lägenheten, tagna ur garderoben

Bild

8. Ser efter ett tag att min klocka är framställd 1½ timme, vilket hade kunnat resultera i seriösa morgonproblem

Bild

9. Min gamla studentmössa hänger som lampskärm eftersom lampskärmen blivit tagen som hatt för salladsmannen

Bild

10. Filmerna i en av mina filmhyllor är vända med titeln bakåt, ett oerhört hemskt och elakt dåd

Bild

11. Går in i hallen och ser först nu att uppe på vajrarna(har 2 vajrar som hänger och håller upp 5-6 lampor i hallen), har någon lagt säkert 10-12 tomflaskor cola/fanta, och det är säkert mer än 2½ meter till tak, oerhört högt och det är med stor möda nån genomfört detta.

Bild

12. I hallen hänger en systemetpåse på klädhängaren, i den ligger filmen Zoolander

Bild
Bild

13. I köket ser jag nu att kalendern är ändrad, den står på februari, uppenbarligen är detta nu ett systematiskt, medvetet, genomtänkt dåd

Bild

14. Nästan märkligast av allt, min jävla säng är superprydligt bäddad.. Skitkonstigt, den var verkligen inte bäddad imorse, och omsorgsfullt har någon även vikt ihop en röd filt där

Bild
[/quote][/spoiler]Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *