Close
Billy Talent – III (CD)

Billy Talents nya skiva släpps i juni-juli nångång. Jag kan knappt hålla mig. Dom två första skivorna var geniala, och denna lär inte bli sämre. Första singeln Rusted In The Rain släpps den 25:e maj i butik, men tack vare internet lär den finnas tillgänglig tidigare än så :z
Skivan kan dock bli den första skivan jag köper till fullpris sen Absolute Music 31 typ [?]
Uncharted 2 (PS3-spel)

Det första spelet är topp 3 av alla spel jag spelat någonsin. Det höll samma klass som Golden Eye och Super Mario World. Att springa runt med huvudrollsinehavaren Nathan (You just jump, count to five, and pull the cord) och skjuta banditer var magiskt.
Själva filmkänslan dom hade i spelet var fantastisk. Jag älskade varenda sekund av spelet, och från att jag började spela så ägnade jag varje ledig sekund åt att försöka klara ut det.
Uncharted 2 innehåller multiplayer och ännu snyggare grafik, förhoppningsvis har dom också lyckats behålla filmkänslan också.
Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>