Fiasko,  Innebandy

Vi förlorade mot Harnäs!…

Precis hemkommen från cupen. Vi hade 2 kedjor med folk inför cupstart, och hälften var väl lika bra tränade som mig :b Inför sista matchen hade 2 pers fallit bort, plus att alla var helt slut. Så redan där var oddsen emot oss. Sen hade vi det faktum att vi fick spela dom två sista matcherna direkt efter varandra, och det var inte riktigt heller till våran fördel :P Det enda som talade för oss var att vi mötte Harnäs i sista matchen :i Såklart åkte vi på pisk där, trots en tidig 3-0-ledning. Sammanfattning av resultaten:

Det blev förlust med 7-6 i första matchen mot Sandviken (domarskandal!), 4-3 (tror jag) mot CSKA i andra, och 5-3 mot… Harnäs… i sista matchen. Vi mötte Harnäs av alla värdelösa lag, och ändå lyckades vi förlora [?] Pinsamt.

Nu ska jag försöka få i mig en pizza, och sen är det hockey-VM-match mellan Sverige – Österrike. Inte speciellt spännande, men jag orkar inte göra så mycket mer efter dagens äventyr.Betygsätt inlägget:
[Total: 1 Average: 3]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *