sparkat ner en Getafespelare som jättefilmade. Kolla klippet får ni" /> sparkat ner en Getafespelare som jättefilmade. Kolla klippet får ni" /> sparkat ner en Getafespelare som jättefilmade. Kolla klippet får ni" />
Fotboll

Gårdagens fotboll

Kollade Real Madrid – Getafe igår också. Årets match på TV enligt mig. Getafe tog ledningen med 1-0 (1000000 ggr pengarna på det typ), Real kvitterade. Getafe gör 2-1 och Real kvitterar igen. I 89:e minuten får Getafe straff efter att Pepe fått psykbryt och sparkat ner en Getafespelare som jättefilmade. Kolla klippet får ni se. Jag blir mest vansinnig på killen som tokfilmar i den sekvensen. Sen är det ju knappast okej att sparka på någon, men filmningen där… [?] Sydeuropéer säger jag bara…

Whos your daddy!?

Getafespelaren lägger världshistoriens sämsta straff, och Casillas kan inte undvika att rädda den typ. Direkt sätter Real igång spelet, och i 92:a minuten avgör dom med ett 3-2 mål. Sjukt spännande, och kanske årets match… Trodde jag.

Men så snackade jag med Imrell på MSN 10 minuter senare. Då hade Liverpool och Arsenal precis spelat 4-4 i en ännu sjukare match. Arshavin hade gjort alla fyra av Arsenals mål :o Det var en sjuk fotbollsdag igår… Ikväll spelar Barcelona – Sevilla, orkar man ens se den matchen? Oavsett om Messi gör 7 mål och Sevilla vinner med 8-7 så kommer den matchen kännas tråkig i jämförelse ju… :i

Annars måste jag bara tillägga att jag avskyr stridsfåglar. Sånadär som tar flera varv över bilen för att fälla ”bomber” på min nytvättade bil >=(
Nu har jag 5-6 fågelskitar på min fina Ferrari >=( SKa fan sätta upp en fågelskrämma på bilen så att dom där små fanskapen håller sig borta :P