Arbetsliv,  Chockerande

PowerpointMonstret Stör

Jag fick, helt oväntat, börja ta samtal på jobbet idag. Tomas (en annan nybörjade) som skulle egentligen ha gjort samtalsdebut idag, men eftersom han blivit sjuk så fick jag och mr Packalén komma överens om vem som skulle ta samtalen istället. Han kände sig inte riktigt redo, och jag hade inget emot att ta dom idag istället, så jag tog plats i stolen för att förbereda mig på mitt första samtal. Jag hann sitta ungefär 3 sekunder i stolen innan det första samtalet kom :o

Varför sekretess suger (ibland):
På grund av att vi hanterar en massa personlig information på jobbet så får jag inte nämna nåt om dom samtal jag tog idag. Tyvärr. Har några intressanta berättelser, men om jag lägger upp dom här så har dom all rätt att sparka mig = inte bra.

Annars har dagen varit riktigt rolig. Jag fick som sagt ta samtal för första gången, och även om danska är ett otroligt krångligt språk så klarade jag mig helt okej. Lite nervöst, men det ordnade väl sig. Min medlyssnare… eller… min säkerhetspolis (ja du powerpoint-Robert :z ) som satt bredvid mig var riktigt trevlig. I alla fall dom första 3,5 timmarna.
Sen kom hans PMS. Det klagades på att mina powerpoint-bananer såg ut som månar, att min powerpoint-sols färger var felaktiga (ja, jag vet att solen inte är blå. Jag hade inte hunnit ändra jue) och en massa annat.
Som tack skjutsade jag honom till resecentrum. Hans syrra är tydligen modell också. Halva inne tro? :P

Innebandy på TV om en stund. Funderar på att fråga Jake om han är sugen på pizza-/NHL 09-/innebandy-kväll. Han är ju hemma och vänder idag, sen åker han till pizzans förlovade land inatt. Jake goes Italy för 11:e gången eller nåt. Grande spaghetti säger jag och önskar honom en trevlig (massa regn! :x ) resa.

Kör en blogg-inbjudan till Jake nudå. Skickar länken till inlägget så får vi se vad han säger… Spännande :i



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *