Arbetsliv

Loppalanka roppalappa

Vettiga saker som hänt idag:

TV-dosor i mängder
Helpdesk är ju support åt LG bland annat. Detta bidrar till att alla elektronikprodukter som finns på arbetsplatsen är gjorda av just LG. Bland annat finns två tv-apparater i ett av konferensrummen. Båda gjorda av LG. Och eftersom dom båda är gjorda av LG så styr man båda apparaterna så fort man tycker på en knapp på en av TV-dosorna. Riktigt underhållande när man försöker byta kanal på TVn och den andra TVn också slås på :i

Snart utbränd
Vi fick sitta och lyssna på samtal idag igen. Eftersom SAS inte gått över till Office 2007 officiellt än så har inte alla datorer uppdaterats hos dom än. Så därför ringer det inte sådär jättemycket. Förta en och en halv timmen när vi skulle sitta och lyssna ringde det två samtal. Båda lade på innan dom hann säga nåt [?] Sammanlagt fick vi nog 5 samtal på 3 timmar. Dock kommer det garanterat ringa mer när dom officiellt bytt till 2007an. Lite halvt leder allt detta till nästa punkt:

Danska > Finska
Vi fick lyssna på några inspelade samtal som mottagits under veckan. Eftersom dom inte kunde sortera samtalen efter språket som talats så fick vi lyssna på några slumpmässiga samtal. Dom finska började ungefär såhär: ”Plocka lockapala lappalonka LG”. Det betydde ungefär ”Välkommen till LGs support”. Kunde inte låta bli att skratta varje gång jag hörde Markos röst säga den där meningen i början av varje samtal (vi hörde oftast bara dom första 5 sekunderna eftersom han böt när han insåg att det var finska).
Danskarna var dock värre. Fy fan vad svårt det är att förstå danska. ”Gröete röete bröete löete” var det enda man hörde. Tur att dom sa att det var tillåtet att be kunden dra allting på engelska om man inte förstod.

Skatter och tårar
Kollade skatteåterbäringen nyss. Man kan ju inte låta bli att få en liten tår i ögonvrån… Nyfiken? Klicka här


Belopp att få tillbaka (exlusive ränta): 6 845 kr
Sjukt underbart <3

.



Betygsätt inlägget:
[Total: 1 Average: 5]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *