Humor,  Svammel

Gumpert!

Är lite stolt då jag lyckades vakna 13 idag. Somnade rätt tidigt inatt, så jag fick sova mina 9 timmar. Började dagen med lite TV-tittande:


Alla ni som sett denna reklamen måste ju hålla med om en sak: Det är nog troligtvis världens sämsta reklam – någonsin.
Den handlar om ett hantverkarföretag. En chef på företaget pratar med ett gäng arbetare. Chefen säger nåt i stil med ”Alla människor tror att vi hantverkare inte går att lite på, är det någon som har ett förslag på hur vi ska få andra att förstå att vi är ett företag man kan lita på?”.

En av dom anställda kommer poå idén:
”Jag vet, du får sitta i en gallerbur med tigrar utanför buren. Om någon ringer och klagar så åker gallerburen upp, och *rawwrr*”

En annan av dom anställda kommer på en annan idé:
”Eller jag vet, du får ha ditt kontor upphängt i en krok högt upp i luften, och om någon ringer å klagar så släpper kroken och du ramlar ner”

Så långt är väl reklamen helt ok. Lite roliga idéer på hur man ska kunna visa att man är ärliga. Att ha chefen i en tigerbur är ju ingen fara eftersom man är så ”ärliga” och aldrig fuskar.
Nu förväntar man sig att chefen självsäkert säger nåt i stil med ”Ja! Vilken bra idé!” eftersom företaget som sagt aldrig fuskar.
Vad tror ni chefen säger då? Med en otroligt osäker min säger han: ”Näe”.

Alltså måste detta betyda att företaget fuskar nåt så otroligt med sina jobb eftersom chefen inte ens kan offra sig för att bevisa hur ärliga dom är på företaget?


Jag kollade Top Gear också. Denna bil var med. Egentligen inte speciellt snygg eller så, men det faktum att biltillverkaren heter Gumpert gör ju faktiskt bilen underbar :i



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *