Svammel,  Vardagsliv

Klappa ihop

Det här går inte bra. Jag tänkte satsa på Arbetsförmedlingen imorgon. Klockan tio! Nu är klockan 03:10 och jag är otroligt otroligt otroligt pigg. Sitter och lyssnar på Star Pilots (kung!) samtidigt som jag fixar lite med bloggen. Har absolut ingenting att göra men är inte det minsta trött för det.

Nädu mamma! Nu tänker du ”men stäng av datorn och gå och lägg dig”. Det hjälper inte. Jag har snurrat på dygnet, och då hjälper det inte att ligga och vända sig i nån säng. Och inte kan jag vända tillbaka dygnet heller. Det är tänkt att jag och Marcus ska pimpla imorgon. Sen har jag träning på kvällen, och efter det ska jag ev. åka till Angelica. Så nu är jag fast.

Skulle precis ta en nattmacka. Det gick inte nå vidare det heller. Heeelt tomt i skafferiet :< Så går det om man är för slö för att handla. Nu fick det bli en drickyoghurt till kvällsmat. Inte bra, inte bra. Sjukt vad man slänger i sig egentligen. Jag åt frukost vid 18-tiden – en halv pizza. Sen blev det en drickyoghurt till kvällsmat nu. Hela kostcirkeln på en dag… eller inte [?] Samma sak här. Jag är alldeles för slö för att orka fixa mat. Eller. Jag kan inte just nu eftersom morsan ligger däruppe och sover. Att väcka sin käre mor med matlagning klockan halv fyra på natten är nog inte så välkommet :P Årets happening: Jake uppdaterade sin blogg! Go Jake! Mycket text nu. Satsar på tandborstning, sen sängen. Good najt bloggen



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *