Okategoriserade

Onoffs service

Denna post får bli en hyllning till den flintskallige killen som jobbar på Onoff här i Borlänge. Han är alltid sådär lagomt trevlig när man kommer in i butiken. Jag har köpt en bärbar dator som har lämnats in till honom, jag köpte mobilen av honom och jag lämnade mobilen på lagning till honom.

Han verkar alltid vara där :@ I alla fall så krånglar han aldrig. Han tar emot sakerna, skriver ner anledningen, och sen skickar han sakerna på lagning. Sen kan man hämta dom efter två veckor typ.
Undrar om han fått träna mycket på service-ärenden tro? Alla saker jag köper där verkar gå sönder… :< Om det är likadant med alla prylar som köps där så får han ju ta emot några ärenden per dag... Så missade jag träningen idag också. Drygt när dom byter träningstider efter att man haft samma tider i tre år [?] Träning imorgon kl 20, kom ihåg det Kausti!! Har tagit bort spam-kommentaren som låg i förrförra inlägget nu också. Och fixat ett ”capacha” (siffror du måste skriva in för att kommentaren ska publiceras). Rapportera gärna eventuella buggar.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *