tidigare nämnt så kan finländare INGENTING om datorer. Jag har dom senaste 2 timmarna försökt installera den uppdaterade firmwaren till min nya telefon. Det gick ju... inte alls. Mobilen är just nu helt svart och vägrar fungera. Allt tack" /> tidigare nämnt så kan finländare INGENTING om datorer. Jag har dom senaste 2 timmarna försökt installera den uppdaterade firmwaren till min nya telefon. Det gick ju... inte alls. Mobilen är just nu helt svart och vägrar fungera. Allt tack" /> tidigare nämnt så kan finländare INGENTING om datorer. Jag har dom senaste 2 timmarna försökt installera den uppdaterade firmwaren till min nya telefon. Det gick ju... inte alls. Mobilen är just nu helt svart och vägrar fungera. Allt tack" />
Allmänt klagande,  Ny mobil

Min mobil är död! Länge leve Nokia!

HEJA NOKIA. Ska det vara så jävla svårt att göra program som fungerar? >=( Som jag tidigare nämnt så kan finländare INGENTING om datorer.
Jag har dom senaste 2 timmarna försökt installera den uppdaterade firmwaren till min nya telefon.
Det gick ju… inte alls. Mobilen är just nu helt svart och vägrar fungera. Allt tack vare att programmet på datorn tyckte att min mobil inte längre var inkopplad i datorn. Detta hände 10 gånger ungefär, sen dog mobilen.

Så nu har jag en svart, rätt snygg, tegelsten som gör NOLL nytta för mig. All musik är säkert borta, och säkert alla program jag installerat förut. TACK Nokia. Tack för att ni är helt jävla dumma i huvudet.

Jag avslutar med ett citat från MTV:
”How do ya do mate?” (Sagt på Australiensiska)
”Hur mår du Mike?” (Översatt till svenska)

[?]



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *