Village People - In the Navy (spf) Vi fortsätter att njuta av San Diego. Jag kommer inte orka berätta om allt vi har gjort varje dag men jag kör en uppdatering så fort det finns någonting mer än Idag åkte vi bil" att rapportera om. Från dagens eskapader kan rapporteras att vi har åkt" /> Village People - In the Navy (spf) Vi fortsätter att njuta av San Diego. Jag kommer inte orka berätta om allt vi har gjort varje dag men jag kör en uppdatering så fort det finns någonting mer än Idag åkte vi bil" att rapportera om. Från dagens eskapader kan rapporteras att vi har åkt" /> Village People - In the Navy (spf) Vi fortsätter att njuta av San Diego. Jag kommer inte orka berätta om allt vi har gjort varje dag men jag kör en uppdatering så fort det finns någonting mer än Idag åkte vi bil" att rapportera om. Från dagens eskapader kan rapporteras att vi har åkt" />
Roadtrip 2011 (USA)

USA – Hangarfartygs-cribs, Heinz ketchup-chips och en nerbajsad varmkorv


Village People – In the Navy (spf)
Vi fortsätter att njuta av San Diego. Jag kommer inte orka berätta om allt vi har gjort varje dag men jag kör en uppdatering så fort det finns någonting mer än Idag åkte vi bil” att rapportera om.
Från dagens eskapader kan rapporteras att vi har åkt mot enkelriktat två gånger på grund av den usla skyltningen och att vi kört mot rött säkert 5-6 gånger. Rödljuskörningar är dock standard i det här landet så vi följer bara strömmen typ. Alla som ska höger i korsningen svänger såfort det finns möjlighet, även om det är rött…


Igår blev det beachen på ”ön” Coronado som ligger mitt i San Diego. Förvånansvärt lite folk, förvånansvärt kallt vatten och en förvånansvärt lugn lillebror stod på schemat. Den lugna lillebrodern kunde dock förklaras med att vi helt enkelt grävde ner honom i sanden eftersom han var på så dåligt humör.


Själv lekte jag strandad val och däckade en stund. När jag sov drömde jag att jag var en kokt hummer och jag kan säga som så att jag nog är en sanndrömmare för jag var galet megaröd när jag vaknade.


I has också a mount…


Husen som låg vid stranden kostade ungefär 3-5 miljoner dollar. Imorgon ska jag åka till en klinik för att sälja min njure, sen ska jag investera pengarna i roulette när jag kommer till Las Vegas. Rött all the way baby! Om jag får in 300 000 kr för min njure så räcker det med att dubbla upp åtta gånger – sen har jag fått ihop nästan 40 miljoner kronor. Det räcker till ett riktigt najs hus på stranden där och eftersom det är varmt här typ året om så behöver jag inte värma upp huset över huvud taget – jag bor praktiskt taget gratis efter att jag investerat dom där miljonerna!


Vi fick förövrigt tag i en orkan-maskin tillslut också! Vi var till ett annat soppingcentrum (nackdelen med att ha damer med på resan – det ska shoppas i tid och otid) där det fanns en fungerande sådan.
Testkaninen lillebror rapporterar att maskinen inte var så farligt ändå, även om han ”inte skulle vilja vara i en orkan om det blåser sådär mycket”.


Sen har vi varit i Balboa Park också. Där kastade vi lite amerikansk fotboll, käkade en varmkorv som någon måste ha bajjat på och sen försökte jag njuta av att bli ännu rödare på armarna.


Korv som någon bajjat på. Och en amerikansk fotboll.


Sen har jag även testat lite andra delikatesser här i landet också. Heinz chips är ingen av dom. Luktar precis som ketchupen och smakar nästan exakt likadant också. Men chips med ketchupsmak funkar verkligen inte, även om pommes och ketchup funkar utmärkt.

Betyg på Heinz chips: 0,5


En något överspelande West Side-Lillebror, en storebror och San Diego.


Eftermiddagen spenderades på hangarfartyget USS Midway som var så ballt att jag höll på att smälla av. Det såg faktiskt inte så jättestort ut på utsidan men det fanns så sjuuuukt många rum inuti skeppet. Och då fick vi ändå inte se allt som fanns.


Kapten Kaustinen kontrollerar kartan.


Kapten Kaustinen gillar inte takhöjden.


Kapten Kaustinen kollar sin Facebook.


Kapten Kaustinen undersöker ett av sina superballa stridsflygplan.


Tom Crui… Kapten Kaustinen förbereder sig för ett extramission som hjältepilot.


”One small step for kapten Kaustinen, one giant leap for his ego”


Kapten Kaustinen mottar ett nödanrop från Titanic. Hangarfartygs-Cribs går dock före sådant strunt.


”So there it is, now you have seen kapten Kaustinens crib and it's time for you to get out of here. Permission to go ashore granted. GTFO”Betygsätt inlägget:
[Total: 1 Average: 1]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *