Idioti

Island – världens överlägset sämsta land


Det var då själva fan… Vem var idioten som sänkte Atlantis istället för Island egentligen? Islands jädrans vulkaner stänger ner luftrummet och saboterar för flygtrafiken gång efter annan och ändå så fick eländet vara kvar. Ge oss Atlantis tillbaka och skicka ner Island till havets botten istället, skiten gör ju ingen nytta i alla fall.
Vulkaner och taskig ekonomi, där har ni vad Island bidragit med till världen. Sen har dom fixat fram nån jäkla pålle också men vem bryr sig om hästkorven kan tölta innan den hamnar på mackan? Dessutom är hästkorv äckligt och smakar skunk.
Islänningarna är även fruktansvärt dåliga på fotboll och dom har inte framställt en enda vettig hockeyspelare trots att dom har oändligt mycket is att tillgå. Island är värdelösa på alla sätt man kan komma på och landet borde bommas igen förevigt.

Jag föreslår att herr Obama tar med sig några atombomber hit när han ändå ska till Irland och hälsa på. Då kan han bara ta en liten omväg över Island och släppa av bomberna där för att sen se problemet Island försvinna av sig själv.
Situationen just nu är ohållbar och skulle Islands sketna vulkan Grimsvötn (vad är det för jävla namn!?) sabba min USA-resa så kommer jag personligen att köpa upp en större tomt i centrala Reykjavík för att där bygga ett japanskt kärnkraftverk under en falsk McDonalds-skyltning. Sen kommer jag först bjuda alla invånarna på den nya självlysande hamburgaren McUran och sakta se hur alla Islands invånare förvandlas till zombies. Efter det så kommer jag sen dra ur badkarsproppen till landet som jag vet finns någonstans på Island och se ön sjunka mot sitt öde på havsbottnen. Där kan vulkanerna gott spruta ur sig sin jävla aska och smutsa ner havet lite om dom vill – flygplanen påverkas i alla fall inte då.

Buuuu för Island!



Betygsätt inlägget:
[Total: 1 Average: 5]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *