Jobba på Irland

Innebandy på Irland


Mystiken kring innebandyn på Irland är enorm. Likt nån slags helig graal för oss

1. Vi spelar varje söndag mellan 13:00 och 15:00. Inte en jävel är där fem minuter innan utsatt starttid så var inte orolig om ingen dykt upp när det är två minuter kvar tills det börjar Vi är alltid lite sena med att komma igång.

2. Vi spelar alltså i Coolmine Sports and Leisure Center som ligger här. Stället är väl ungefär lika elegant som en 50-årig sovjetisk träningsanläggning och golvet är hårdare än diamant, men vi har ändå tur att ha en nästan fullstor plan att tillgå.

3. Vi spelar med målvakter och stora mål, precis som riktig innebandy. Vi har även riktiga klubbor att låna, även om det inte är elitserieklubbor så är det i alla fall inte fritidsklubbor. Dom flesta är kvarlämnade av gamla spelare så det är vanliga Excel, Fatpipe osv.

4. Tempot är förvånansvärt bra ändå. Vi har några pajsare som spelat innebandy i lettiska motsvarigheten till elitserien t.ex. och dom är svindryga att möta. Har själv spelat ytterst lite division två i Dalarna och en 4-5 år i division tre och jag skulle nog säga att innebandyn vi spelar på söndagar skulle, med lite strukturering, klara sig rätt okej i division fyra.

5. Enklaste vägen att komma dit från city center är att ta buss 38 eller 39. 39an stannar strax utanför hallen, 38an stannar precis utanför där jag bor, men jag kan möta upp om ni är osäkra på hur ni hittar dit. PMa för mobilnummer så löser vi det på den vägen i så fall.

6. Vi spelar även innebandy på torsdagar borta i Sandyford. Det är på totalt andra sidan Dublin, men det brukar oftast finnas någon plats över i bilen om ni är sugna där med. Vi börjar dock spela 21:00 då så man brukar inte komma i säng förrän 23:30-00:30 efteråt och där är det småmål som gäller, inte stora.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *