Close

Det blir utflykt imorgon! Jag har lovat mig själv att inte slösa några pengar på onödiga saker inför USA-resan men att åka till Cliffs of Moher är någonting som jag fortfarande har kvar på min Things to do before you die”-lista och därför så offrar jag sisådär 50 euro för att det här ska få bli gjort.
Utsikten ska tydligen vara fantastisk och alla som har varit dit säger att det ska vara hur fint som helst så jag hoppas såklart på succé.
Det ska i alla fall bli sol och rätt najs väder enligt meteorologerna, men å andra sidan kan man likaväl kasta tärning om vad det blir för väder eftersom det alltid finns en stor osäkerhetsfaktor då vädret skiftar så sjukt snabbt här.

Oavsett vilket, räkna med bilder i helgen.”


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>