Upplevelser,  Vardagsliv

Födelsedagsfirande


Man får aldrig en lugn födelsedag. Jag trodde faktiskt att jag skulle klara mig utan något uppvaktande idag när jag befann mig 160 mil hemifrån, men inte då :@ Katta och Isgren hade köpt en mycket vuxen tårta åt mig och bjudit in lite folk på fika. Det bankade på dörren och in kom Tom, Anna, Jesper, Johannes, Sara och Tina för att alla få del av den vackra tusenfotings-tårtan. Det fick bli två ljus med talet 26 på tårtan eftersom femman tydligen var slut, men det är trots allt tanken som räknas :i

Presenter fick jag också, Isgren och Katta hade slagit på stort och köpt mig ett fyrpack Red Bull och ett storpack Snickers. Johannes hade även han med sig en present till mig – han hade också köpt Snickers :i
Jesper, Tom och Anna överraskade sen en aning genom att bidra med att fylla mitt kylskåp med ett kilo bacon (mrg) Blir mycket Spaghetti Carbonara dom kommande veckorna känner jag :i

Sen fick jag en present tidigare idag också. Bex var först med att gratulera mig imorse, trots att hon var två timmar sen till jobbet. Hon hade köpt… Snickers och Red Bull :i :i Jag älskar hur alla vet om att 30% av min kost består av godis och andra onyttigheter och därför vet exakt vad jag vill ha (mrg)
Sen fick jag även en present av min kära mor. Hon gav mig reseförsäkringen inför USA-resan i present och det tackar jag vänligt för (yes)

Nej, jag är inte bra på såna här högtidsdagar. Jag tycker mest det är obekvämt och födelsedagar känns alltid så överskattade på nåt vis. Speciellt när man bara har två månader kvar till ett av sitt livs kanske största händelser.
Men tack alla som dök upp i alla fall. Presenterna uppskattades, sällskapet uppskattades och det blev en riktigt trevlig afton det här.

Men öl och tårta passar verkligen inte ihop alltså, även om vi är på Irland… [?]Betygsätt inlägget:
[Total: 1 Average: 3]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *