Alan Jackson - Freight Train(spf)The day" närmar sig med stormsteg och jag börjar redan få svårt att somna på kvällarna. Det är bara ynka 57 dagar kvar tills vi drar till USA och vad passar då bättre än att presentera en preliminär resväg här på bloggen? Om ni frågar mig så finns det ingenting som" /> Alan Jackson - Freight Train(spf)The day" närmar sig med stormsteg och jag börjar redan få svårt att somna på kvällarna. Det är bara ynka 57 dagar kvar tills vi drar till USA och vad passar då bättre än att presentera en preliminär resväg här på bloggen? Om ni frågar mig så finns det ingenting som" /> Alan Jackson - Freight Train(spf)The day" närmar sig med stormsteg och jag börjar redan få svårt att somna på kvällarna. Det är bara ynka 57 dagar kvar tills vi drar till USA och vad passar då bättre än att presentera en preliminär resväg här på bloggen? Om ni frågar mig så finns det ingenting som" />
Roadtrip 2011 (USA)

Roadtrip 2011 – Resvägen 0.1


The day” närmar sig med stormsteg och jag börjar redan få svårt att somna på kvällarna. Det är bara ynka 57 dagar kvar tills vi drar till USA och vad passar då bättre än att presentera en preliminär resväg här på bloggen? Om ni frågar mig så finns det ingenting som passar bättre, så därför presenteras helt enkelt denna Resvägen 0.1 med bild och lite grundläggande information.
Det kommer bli förändringar, det kan jag lova, men samt måste vi ha någonting att gå efter så att vi kan beräkna resvägen hyfsat i alla fall. Tror t.ex. inte att Jaker skulle vara så nöjd om vi kommer 6 dagar försent till New York så att han tvingas vara ensam i det stora läskiga äpplet tills vi anländer.

9 853 km bilväg ligger framför oss och jag räknar kallt med att vi kommer köra fel ett antal gånger, så att räkna med 12 000 kilometers stjärtförlamande bilsittning känns inte helt orealistiskt.
Men jag ser fram emot det. Att svetta ner hela ryggstödet så att det kliar över hela ryggen, att spontanstanna vid nån strand för att bada, att bo på hotell där kackerlackorna är större än valfri svensk hund och att se mig själv gå upp från respektabla 72 kilo muskler i San Diego till att slutligen väga 102 kilo hamburgerfett när vi lämnar Miami i slutet av juli.
Spotifylistan inför roadtrippen gick igår över 3 000 (ja, tre tusen) låtar och jag är ganska säker att vi kommer passera maxgränsen på 3 333 låtar innan vi åker. Det blir många riktigt bra retro-låtar blandat med lite allt möjligt. Mer om mitt livsverk senare dock.

Resvägen var det ja, den ser ut som såhär för tillfället och alla tips, idéer och synpunkter är hur välkomna som helst. Noteras bör att vi inte har markerat alla ställen vi ska stanna på utan vi har mer inriktat oss på att få ihop en resväg så att vi kan börja titta på evenemang, turistfällor och annat trevligt i dom olika städerna.. Listan stannar helt enkelt på 19:e bokstaven i alfabetet eftersom Google Maps inte fixar fler punkter :i

A San Diego, Kalifornien
B Los Angeles, Kalifornien
C Lompoc, Kalifornien
D San Francisco, Kalifornien
E Yosemite National Park, Kalifornien
F Mesa, Kalifornien
G Death Valley nationalpark, Kalifornien
H Las Vegas, Nevada
I Sedona, Arizona
J Monument Valley, Arizona
K Cadillac Ranch, Amarillo, Texas
L Memphis, Tennessee
M Nashville, Tennessee
N Niagara Falls, Ontario
O New York
P Philadelphia, Pennsylvania
Q Washington D.C., DC
R Atlanta, Georgia
S Florida



Betygsätt inlägget:
[Total: 2 Average: 5]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *