Fantastiskt,  Jobba på Irland,  Vardagsliv

Vår 2011 – Dublinstyle


Irland är egentligen inget vidare land. Ett slags beta-Sverige ungefär, inte riktigt färdigt, buggar uppstår lite titt som tätt och skiten fungerar lite som den vill. Men det finns en tävling där Irland spöar Sverige med hästlängder, och jag snackar inte rugby nu.
Nej, jag snackar om vårvädret här. I februari smyger sig solen fram lite smått och sen visar den sig frekventare ju längre tiden går.

Hela gårdagen var helt fantastisk. Inte för att jag var ute speciellt mycket och vi hade ingen sol att tala om, men det var hela tiden 10-15 grader varmt. Och det kändes baskemig som om det var 20-25 grader. Jag satt där på bussen och bara njöt av att slippa snö, slask och elände sen flera månader tillbaka och nu istället kunna se grönt gräs och lättklädda damer överallt.
Inatt vid 23:30-tiden så var det säkert 10-15 grader varmt när jag kom hem från innebandyn. Mitt i natten var det alltså 10+ grader varmt – slå det ni!

Förra året var april och maj dom absolut überskönaste månaderna på hela året (se bilden ovan) och idag är det den första april. Inget aprilskämt, bara en enorm förväntan på vädret som är på intågande…Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *