Close

Imorrn är det Saint Patrick's Day, eller Paddy's Day som man säger här. Då ska allt här vara grönt, lite ungefär som vi i Sverige färgar allt rött under julen. Kläder ska vara gröna, gröna kläder säljs överallt, här serveras förhoppningsvis grön öl och jag bidrar själv med att plocka fram mitt grönmögliga bröd.
Man måste” ha någonting grönt på sig när man går ner på stan annars så får folk nypas hur mycket dom vill. Lite osvenskt och irländskt exotiskt sådär. Pax för att inte få några blåmärken! Säkrar upp med en grön T-shirt också.

Planerar att ta mig ner till city center kring 11 imorgon för att kika på paraden som går av stapeln 12, sen blir det väl någon öl med room-maten Isgren som även han är ledig. Hoppas verkligen att man hittae den gröna sortens öl som enligt sägnen serveras här under just Paddy's Day. Ska annars bli spännande att se lite av irländarnas egna högtider såhär live på plats. Lär väl komma upp ett blogginlägg sen om jag orkar. London… drar ut på tiden om man säger så…


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>