London 2008 var inte det första blogginlägget jag la upp på bloggen, men det inlägget skrevs faktiskt ett år innan jag ens hade tänkt tanken på att bli bloggkung. Nu är det dags" /> London 2008 var inte det första blogginlägget jag la upp på bloggen, men det inlägget skrevs faktiskt ett år innan jag ens hade tänkt tanken på att bli bloggkung. Nu är det dags" /> London 2008 var inte det första blogginlägget jag la upp på bloggen, men det inlägget skrevs faktiskt ett år innan jag ens hade tänkt tanken på att bli bloggkung. Nu är det dags" />
Förväntan,  London 2011

London 2011


Det var ett tag sedan nu. Visst, jag var till London en sväng 2009 också, men jag kikade aldrig någon fotboll då. London 2008 var inte det första blogginlägget jag la upp på bloggen, men det inlägget skrevs faktiskt ett år innan jag ens hade tänkt tanken på att bli bloggkung.
Nu är det dags igen. Arsenal – Sunderland på lördagen med Imrell och hans polare Svensson. Hoppas på succé. Jag kom liksom på i söndags att vi bokat biljetter till det här så helt hundraprocentig koll hade jag inte :i Men passet är packat, flyget incheckat, hotellet bokat, packningen sker imorgon och allt är nog på sin plats.Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *