Close

Det var ett tag sedan nu. Visst, jag var till London en sväng 2009 också, men jag kikade aldrig någon fotboll då. London 2008 var inte det första blogginlägget jag la upp på bloggen, men det inlägget skrevs faktiskt ett år innan jag ens hade tänkt tanken på att bli bloggkung.
Nu är det dags igen. Arsenal – Sunderland på lördagen med Imrell och hans polare Svensson. Hoppas på succé. Jag kom liksom på i söndags att vi bokat biljetter till det här så helt hundraprocentig koll hade jag inte :i Men passet är packat, flyget incheckat, hotellet bokat, packningen sker imorgon och allt är nog på sin plats.


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>