Vardagsliv

Uppe med tuppen!

Idag har varit en konstig dag. (Följande mening innehåller faktiskt ingen ironi alls) Vaknade otroligt mysigt klockan 06:30 imorse. Har varit uppe sen dess. Känner mig mycket piggare när jag går upp tidigt, även om jag brukar få igen det på kvällarna sen [?]

Jag hade ju lite saker som skulle göras idag. Tänkte dra en summering av dagens ärenden hittills:

Fixa skyltbelysningen på bilen [Inte fixat]
Jag var förbi Biltema imorse iaf. Kom in där utan någon som helst aning om vad jag behövde. Snackade med nån trevlig tjej i kundtjänsten. Det tog henne 5 minuter att leta rätt på vilken sorts lampa jag skulle ha.
Drygt bara att hon inte sa ett jävla ord när hon stod där och sökte på datorn. Visste ju inte om hon hade glömt mig och stod och spelade harpan eller om hon faktiskt letade.
Nu vet jag iofs inte vad hon gjorde, och hon kan mycket väl ha spelat nåt på datorn där, men hon hittade iaf något som kunde tänkas vara rätt lampa. Hon var dock inte helt säker då det var något krångel, så jag fick två olika sorter att välja på. Köpte en förpackning av varje. 10 spänn per förpackning är ju inte precis jättedyrt.
Nästa steg blir ju att byta lampan. Där är jag nu. Registreringsskylten sitter ivägen och det är skitkallt ute, så jag fixar det där senare idag.
Ett stort plus till Biltema iaf. Trevlig personal och bra service. Mycket bra.

Sök sommarjobb på SSAB och KP [Inte fixat]
Har inte ens börjat. Ska väl försöka ta tag i det i eftermiddag sen.

Annat [Fixat]
Drog frukost från Subway påvägen hem från Biltema. Blev en macka med kyckling, bacon (mums!), ost, sallad, lök, majonäs samt en cola till. Underbart gott, men 67 spänn… Bra dyrt att käka där.
Har tagit ett bad också. Efter att ha försökt fixa skyltbelysningen hade jag en kroppstemperatur på ungefär 12 grader, så det blev en rush uppför trapporna och sen ett dyk ner i badkaret. Samtidigt som jag var i luften på väg ner i badkaret så vred jag på vattnet och tog av mig kläderna. Ni skulle blivit otroligt imponerade om ni hade hunnit se det.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *