Jag hatar det, men det börjar bli dags nu. För jag hatar verkligen att klippa mig. Det är nog det värsta jag vet efter ljudet av tandborstar och Österrikiska TV-torn. Jag tror det har att göra med att jag inte orkar hålla efter frisyren, och om jag inte försöker ha en schysst frisyr så" /> Jag hatar det, men det börjar bli dags nu. För jag hatar verkligen att klippa mig. Det är nog det värsta jag vet efter ljudet av tandborstar och Österrikiska TV-torn. Jag tror det har att göra med att jag inte orkar hålla efter frisyren, och om jag inte försöker ha en schysst frisyr så" /> Jag hatar det, men det börjar bli dags nu. För jag hatar verkligen att klippa mig. Det är nog det värsta jag vet efter ljudet av tandborstar och Österrikiska TV-torn. Jag tror det har att göra med att jag inte orkar hålla efter frisyren, och om jag inte försöker ha en schysst frisyr så" />
Fiasko,  Vardagsliv

Shaggy-lookalike

Jag hatar det, men det börjar bli dags nu. För jag hatar verkligen att klippa mig. Det är nog det värsta jag vet efter ljudet av tandborstar och Österrikiska TV-torn. Jag tror det har att göra med att jag inte orkar hålla efter frisyren, och om jag inte försöker ha en schysst frisyr så kan jag inte misslyckas med att ha en schysst frisyr. Typ.
Men nu ser det förjävligt ut. Jag ser ut som Shaggy i Scooby Doo. Håret står åt alla möjliga håll, det är lika mjukt som svinto och t.o.m. Shaggys bästa vän Scooby Doo skulle gömma sig för mig om jag spelade Shaggy i nån av filmerna.

Nej, det är dags nu. Ska bara få tummen ur först… Imorgon kanske? Eller i övermorgon?…



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *