Fantastiskt,  Mat

Marabou polka


Mor skickade hit ett stort paket fyllt med godbitar. En massa annat och sen tre stycken chokladkakor i form av Marabou polka.
Vanlig sunkig Marabou-choklad förbättrad med bitar av krossad polkagris. Inte en hel gris dock, dom har bara tagit det bästa från polkagrisen och krossat det och tillsatt i chokladen. Annars skulle det ju bli för mycket. En polkagris väger ju några hundra kilo…

I alla fall rekommenderas Marabou polka starkt! Bästa Marabou-chokladen jag ätit och inte bli illamående av efter två bitar. Polkagrisen fräschar upp lite i munnen och man känner nästan som att man är nyttig när man får den fräscha polkasmaken i munnen mitt i chokladätandet. Jag funderade på att dra en parallell här av att äta bajs och borsta tänderna samtidigt, men för det första så låter det helt fel och för det andra står det fortfarande kvar på min lista över Things to do before I die”. Eller inte…

Betyg på Marabou polka: 4,5”Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *