Arbetsliv,  Bra saker,  Mustaschkampen 2011,  Vardagsliv

Italiensk mustasch är det nya rosa


Mustaschkampen tickar på fint och nästan en veckas rakhyvelsfrånvaro börjar sätta sina spår. Jag har märkt att jag antagligen är delvis italienare eftersom min mustasch börjar anta en såndär snitsig italiensk form. Lite av ett Rafael Edholm-stuk när man inte riktigt vet om man druckit svart mjölk eller om man faktiskt har en riktig mustasch.
Med tanke på misslyckandet med min förra mustaschbild där det mest ser ut som att jag ätit bajs så undviker jag hädanefter att photoshoppa mina bilder i Paint samtidigt som jag tar samtal på jobbet och kommer istället publicera IRL-bilder på hur eländet ser ut.

Nej, jag har en fruktansvärd huvudvärk för tillfället så jag tänker gräva ner mig i sängen och försöka sova en stund nu.Betygsätt inlägget:
[Total: 2 Average: 5]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *