Kameradump

Räka

Har inte hunnit uppdatera bloggen idag. Har varit full rulle hela tiden. Började dagen med att vakna kl 11:30 (jo, jag är också imponerad). Efter det bar det av till ICA Maxi.


Frukosten som inhandlades bestod av Trocadero (gudomligt gott) och en räkmacka. Var riktigt gott i början, men mot slutet var det endast viljan som tvingade i mig sista biten av mackan. En konstig känsla att faktiskt tvinga i sig någonting sådär gott :_


Efter frukosten tog jag sikte på centrum. Videomix (mamma som skulle ha godiset!!!) och Djurmagazinet var butikerna som besöktes. Råttan på bilden var ju nästan lite söt. Synd att dom blir så äckliga när dom blir stora :w


På kvällen var det dags för träning. Efteråt var det dags att (för tredje jävla gången denna vecka) försöka tanka. Efter en massa bankande så gav faktiskt tanklocket med sig. Tänk att en såndär liten isfläck på tanklocket kan ställa till så mycket problem :< Is borde förbjudas!

Kvällen avslutades med pasta carbonara. Månadens mest lyckade kvällsmat. Perfekt bacon blandat med pasta, ägg, svartpeppar och grädde. Mums! :)

Nu tar jag sikte på sängen. Match klockan 10 imorgon (samling 8:30) :< Det gillas inte. Ska baskemig fixa ett kontrakt med klubben där det står att "Kausti är inte spelbar före klockan 13 på morgonen". Rapport kommer imorgon efter matchen.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *