Bra saker,  Förväntan,  Skryt,  Vardagsliv

Long time, no see

Jag har inte bloggat på länge nu – fy på mig. Nu har jag visserligen varit tvungen att gömma mig från alla 14-åringarna som börjat jaga mig i hopp om att få sminktips, namnet på bra plastikkirurger och småtjejer som undrar vad som är det nya rosa, men jag hade nog ändå kunnat klämma in ett och annat blogginlägg om jag bara varit sugen.

Och där var den korta bortförklaringen till varför det här inlägget blev så jäkla långt klar. Enjoy!


Jimmy Eat World till Dublin
Vi börjar med det viktigaste först: Jimmy Eat World kommer hålla en konsert i Dublin! 18:e november är datumet och konserten kommer hållas i en lokal som har samma smeknamn som mig – Tripod”. Ballt. Ni i Sverige verkar dock inte få någon påhälsning.

Jag diggar annars hur killen i mitten av kortet knutit sina skor. Använde han en sexdubbel hörlurssladdstrasselknut eller? :i Schysst frilla också. Men dom kommer till Dublin!!!


Google-känslan
Jag har slagits av den igen – Googlekänslan. Alla ni som använt någonting Google har tillverkat vet vad jag menar. Den slår inte in när man använder deras hemsida, men väl deras operativsystem Android, alla dess funktioner och deras webbläsare Google Chrome.
Ni vet den där känslan när saker och ting bara fungerar och dessutom överraskar. Androidtelefonens automatiska syncning av kontakter med Google Contacts, automatiska uppdateringarna, webbläsaren i telefonen, skärmen och alla dom där små sakerna som direkt tiggade den där känslan.

I förrgår gav jag upp. Jag har hatat Firefox ända sen version 3.5.nånting kom ut och det har bara blivit värre och värre med tiden – ändå har jag stått ut i över ett år! Jag bestämde mig nu äntligen för att, efter Isgrens inrådan, installera Google Chrome istället – och vilken skillnad det blev! Flikarna slideades fram, sidorna öppnades utan lagg, webbläsaren stänger ner sig helt när man stänger ner den och jag ser inte tillstymmelsen till problem. Nu kallas det här visserligen att vara nykär, men jag känner redan nu att mitt och Chromes förhållande kan vara början på något helt nytt <3 Jag kan bara drömma om hur bra Google-kalsongerna måste fungera ._o

Super Tumble
Och på tal om bruna saker – jag har hittat ett nytt favoritspel till min kära Nexus One! Super Tumble heter det och QR-koden finns här

för er som vill ladda hem spelet.
Tyvärr är det ett betalspel vilket innebär att ni svenskar inte kan få tag i spelet på ett lagligt vis om ni inte krånglar med att beställa ett engelskt kontantkort, men som tur är finns det andra sidor att få tag på spelet genom ;)

Spelet går ut på att man har en stjärna stående ovanpå en massa andra sorters klossar och målet är att få ner stjärnan på marken genom att plocka bort klossarna. Det låter helt sjukt enkelt – och det är det också. Det är lite det som är spelets storhet. Alla förstår vad spelet går ut på, och dom första 35-40 banorna är också löjligt enkla. Enkel pusselunderhållning som räcker nån timme – jag gillar Super Tumble. Bana 78 är dock dum i huvudet – det tog mig säkert 100 försök innan jag klarade den :<

Unblock Me
Nästa fantastiska spel som jag upptäckt är Unblock Me (QR-kod

). Det är ganska snarlikt Super Tumble till det sättet att spelet handlar om att flytta klossar för att få en annan sak att hamna på rätt ställe. Ditt mål är att få ut den röda klossen genom hålet som finns i väggen och klossarna som ska flyttas går bara att röra i den riktningen dom ”pekar”.
Låter lite konstigt och väl enkelt, men för mig som älskar pusselspel är det här himmelen. Jag drabbas såfort jag börjar spela spelet av ett ”bara en till bana”-beroende som är helt absurt.

Prova spelet, det är gratis och innehåller 1 400 banor (ja, etttusenfyrahundra). Jag har klarat 42…


När får Spotify lyrics till låtarna
Spotify har ett enormt låtförråd, dom har information om många av albumen och dom har gett oss möjligheten att lyssna på vilken musik vi vill direkt i telefonen. Ändå saknas det någonting…
Jag bytte musikspelare på telefonen igår och gick från fantastiska TuneWiki

till en annan musikspelare som jag knappt minns namnet på. Strax efter bytet märkte jag direkt varför jag tidigare varit så fäst vid TuneWiki – den har inbyggd fuktion för att hämta låttexterna till låtarna.
Direkt man byter låt hämtar den låttexten och visar den prydligt i mobilen – syncad till låten också! Fantastiskt.

Så… när kommer Spotify få den funktionen?


Besökare på bloggen
Slutligen det som alla väntat på: här ovan har ni resultatet på Kissies Twitter-grejen. Jag fick ungefär fem gånger så många besökare som vanligt och slog nytt besökarrekord med 11 unika besökare. Jag är helt enkelt en världssjärna, jag blev omnämnd på diverse skvallersajter och jag har fått flertalet frierier av 12-åriga damer – ingen skillnad mot tidigare alltså.
Jag blev sen faktiskt inte riktigt så extremt ekonomiskt oberoende som jag trodde, men samtidigt lever jag ju på en superlön från IBM/Manpower redan så vem behöver 10 miljoner på banken egentligen? [?]Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *