Allmänt klagande,  Golf,  Vardagsliv

Inception + TV-spel + golfnyheter = ett sjukt rörigt inlägg


Skum dag idag. Är både glad som fan, arg som ännu mer fan och trött som ännu mer ännu mer fan. Sen skriver jag fan också, förlåt mamma.
Nåja, gårdagen spenderades med ett antal extrakalorier, bio, människor, alldeles för mycket snack och en fåtölj. Vi var några från jobbet som gick på bio här i Blanchardstown för att se en, för mig, helt okänd film.
Förväntningarna på filmen var för egen del ungefär lika höga som förväntningarna jag har på jobbet en vardag klockan 06:35 när jag kliver ur sängen för att åka till jobbet och jobba. Jag hade ingen aning om vad filmen ens hette förrän jag stod 3 meter från kassan och kom på att det kunde vara en bra idé att faktiskt veta vad filmen jag skulle beställa biljetter till hette.

Insepschijon” uttalades namnet i alla fall och det sa mig inte heller ett skit. Jag visste inte ens vad ordet betydde [?] Inception är tydligen motsatsen till att ta sig in i någon annans drömmar och sno deras idéer. Fattar ni?

Inte jag heller. Eller jo, nu efter att ha sett filmen fattar jag. Och att förklara filmen låter helt rubbat eftersom filmen är helt rubbad. Det går inte att förklara en film som handlar om en persons dröm i en dröm i en dröm. Typ.
Den handlar i alla fall om att Leonardo Di Caprios karaktär måste utföra en plantering av en idé i huvudet på en person som inte själv får bli medveten om att någon fått honom att tänka tanken. Detta gör han genom att… alltså, se filmen istället. Det här går inte.
Lite overkligt dock att det inte fanns en enda lättklädd dam i nån av metadrömmarna (meta – ett asballt prefix som jag aldrig får använda i text). Hade någon av damerna, gärna hon i baren eller arkitekten, varit lite mer lättklädd hade filmen varit en femma. Eller Scarlet. Hon kunde fått en egen plats i filmen bara för att se het ut.

Betyg på Inception: 4,5

Efter filmen bestämdes det att vi skulle bege oss hem till Robin, Oscar och vilka som nu bodde där. Vi tog taxin dit, Robin låser upp dörren och vi går in. Tydligen hade två team-mates brutit sig in i deras lägenhet, börjat fest och typ hunnit avsluta festandet lite halvt när vi kom in. Mitt i hallen låg nämligen en Johan som var helt väck och agerade dörrmatta. Vi väckte honom, han sa hej och gick sen in i köket, drog en handduk över sig och somnade sen om. Starkt jobbat där Johan!

Annars måste jag nämna att jag tagit upp Zelda – A Link to the Past igen. Just nu spelas det frekvent på jobbet för att få tiden att gå lite fortare (FUUU surfförbudet :z). Har fått lön för att klara dom två första borgarna hittills, men det finns fortfarande 10 borgar (eller säkert 50-100 euro i lön:z) kvar att ta av.

Visste ni förresten att min parfym i kombination med en ny T-shirt tydligen luktar flygplan? Märkte det precis. För er som undrar alltså…

Nåt som är ännu mer chockerande är att min mor har börjat spela golf :n Mamma, fröken ”jagskaladrigbörjaspelagolf!” har på allvar börjat träna för en kommande karriär som golfproffs. Jag som själv är golffrälst (jadå Oscar, vi skaaa golfa innan du åker) är starkt positiv till den här utvecklingen och det verkar rulla på ganska bra för henne. Följande fanns att läsa på Facebook nyss:

Nu har jag slagit mina först slag på golfrangen..:)…Träffade bollen flera ggr….

Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för mammsingen! Några små steg till, sen har du officiellt handicap och kan börja spela på riktigt! Då ska jag baskemig åka hem för att få gå en golfrunda med dig :i

Sen avslutar vi det här inlägget, 8 timmar efter att det började skrivas, med att säga att idag överlag har varit en pissdag. För det första har jag varit helt död, sen borde vissa damer fatta att ett förlåt kanske inte alltid är tillräckligt. Jag vill fortfarande inte ha med dig att göra. Det finns en anledning till att din vänförfrågan aldrig blir accepterad och att dina SMS aldrig besvaras. Fatta hinten nångång…

[c][quote]

In early '99, I beat the Ocarina of Time
I'm quite the legend in this town
My friends get wicked shit from all the foul-mouthed fools you roll with
Just push your luck, there will be blood, most likely your own carnage
We all just wanna do our thing
Without the misery you bring
Go fuck yourselves, leave us alone

You all need to go away
You motherfuckers
You all need to leave me and my homeboys alone
You all need to go away
You motherfuckers
You all need to leave me and my sensitive homeboys alone

I can't say that character would be one of your strongest assets
Not that we're perfect, merely extra perfect
So don't think you know a thing about a thing you know nothing about
Go fuck yourselves, leave us alone

You all need to go away
You motherfuckers
You all need to leave me and my homeboys alone
You all need to go away
You motherfuckers
You all need to leave me and my sensitive homeboys alone

When the fever hits the fan
And you spell out your commands
Remember that we all feel the weather
That we all feel the weathering hours of disconnect
That we may fear the Litmus test
Stay tuned, the rest must fill this quest
For a better way to all stick together
Way to all stick together, you goddamn hypocrites

You all need to go away
You motherfuckers
You all need to leave me and my homeboys alone
You all need to go away
You motherfuckers
You all need to leave me and my sensitive homeboys alone
[/quote][/c]Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *