Inte riktigt raka vägen hem, men hem kom jag. Ungefär 1,5 mils promenad och jag förbrände inte ens hälften av dom extra kalorierna jag fick i mig igår. Inte för att jag bryr mig på det sättet, jag väger knappast för mycket, men det är intressant att se att en idiotpromenad" /> Inte riktigt raka vägen hem, men hem kom jag. Ungefär 1,5 mils promenad och jag förbrände inte ens hälften av dom extra kalorierna jag fick i mig igår. Inte för att jag bryr mig på det sättet, jag väger knappast för mycket, men det är intressant att se att en idiotpromenad" /> Inte riktigt raka vägen hem, men hem kom jag. Ungefär 1,5 mils promenad och jag förbrände inte ens hälften av dom extra kalorierna jag fick i mig igår. Inte för att jag bryr mig på det sättet, jag väger knappast för mycket, men det är intressant att se att en idiotpromenad" />
Jobba på Irland,  Snudd på fylleinlägg,  Vardagsliv

"I would walk 500 miles"


Inte riktigt raka vägen hem, men hem kom jag. Ungefär 1,5 mils promenad och jag förbrände inte ens hälften av dom extra kalorierna jag fick i mig igår. Inte för att jag bryr mig på det sättet, jag väger knappast för mycket, men det är intressant att se att en idiotpromenad på typ 2,5 timmar förbränner ungefär 700 kalorier. En Big Mac & Co innehåller i jämförelse strax över 1 000 kalorier [?]

Annars ligger jag här med en jävla encentare från igår. Jag blev tokägd av en äcklig n00b vid namn Johan och han kan räkna med tokpisk imorgon på jobbet.

Nej, nu ska Kausti satsa på att kliva upp ur sängen, traska bort till shoppingcentret, handla kyckling och sen laga mammas fantastiska mango chutney-kyckling. Chef Kausti, hur ballt låter inte det? :iBetygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *