Nattmösseprat

En tub med sms

Dåligt med uppdatering idag. Har iofs knappt mer än hunnit vakna (kl 15:30 [?] ) och suttit vid datorn lite. Käkade frukost kl 19:30. Något jag inte rekommenderar. Var och tränade strax efter. Kände mig väldigt på g dom första 3 minuterna. Sen dog jag totalt. Helt sjukt slut. Så frukost på kvällen går från och med nu fetbort.


Efter jag kom hem från träningen så ville Jake lira NHL 09 på PS3an (online). Första matchen slutade 3-0 trots massvis med stolpträffar från båda håll. Andra matchen blev jämnare. Jake (och hans polare som var där) hade faktiskt några riktigt bra chanser i slutet av matchen. Dock slutar också den matchen med Kausti-vinst med 1-0.


Efter det försvann Jake helt plötsligt från MSN. Han skyllde på att det kom förbi en polare som ville snacka. Men bilder tagna, av några paparazzi som hänger utanför Jakes bostad, tyder på att Jake helt enkelt bröt ihop av utklassningen och satte sig i ett hörn och tjurade.


I jakten på en ny mobil så har det dykt upp en Nokia (tro det eller ej) som verkar intressant. 5800 är modellnumret, även om den för det mesta går under artistnamnet Tube. Dock lite dyrare än C510 som jag kollat på, men prylnörden inom mig har vaknat. Känns som att plånboken brukar få ge vika i såna situationer :$
3600 spänn kostar skönheten och den har både touchskärm, WLAN och GPS. Men framförallt har den bluetoothstöd för min bilstereo så att jag kan spela musik direkt från telefonen. Det är otroligt viktigt, annars hade ju iFånen nog inköpts för länge sedan.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *