Close

Idag var det matlagningsdags igen. Flygande Jakob skulle debutera här på Irland och förväntningarna var uppskruvade till max. Efter att ha knäppt kort på receptet stängdes jobbdatorn ner och Dunnes besöktes för lite råvarushopping. Kyckling, bacon, ketchup, banan, jordnötter och grädde var det som inhandlades.

Själva tilllagandet (det ska vara tre L!) började bra när jag märkte att vi helt saknade ungsform här i huset [?] Så istället för ugnslagad Flygande Jakob preparerades istället spislagad Flaxande Jakob. Jordnötterna glömdes också, så dom fick hällas på i efterhand, men annars smakade maten helt okej ändå. Kanske ingen jättehit, men efter att ha varierat Spaghetti Carbonara och kyckling med ris konstant i 3 månader nu så är jag rätt överlycklig över att ha någonting mittemellan att äta.

Förresten, hur bra är inte inledningen på den här låten? The Spill Canvas – Gateway DrugBetygsätt inlägget:
[Total: 6    Average: 4.2/5]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>