Jobba på Irland,  Vardagsliv

Irland: Good morning


Som beräknat har jag nu min första gayvän på Facbook. Det känns rätt stort av någon anledning som jag inte ens kan sätta fingret på. Jag känner mig lite storstadsaktig på nåt sätt (yes)

Annars somnade jag om imorse vid typ 05:30 nångång. Vaknade 11:00 ungefär av att det var svinvarmt på rummet – när hände det senast? ._o Känner en mindre huvudvärk, ett sug efter löpning och ett sug efter kyckling med ris just nu. Löpningen blir nog inte av, men jag funderar seriöst lite på att ge mig ut och springa. Det kanske inte är skitroligt, men jag måste börja röra på mig snart. Innebandyabstinensen är helt galen just nu. Dom säger att knark ska vara beroendeframkallande, men jag tror fanimej det här är värre…

Krampaktigt skrivna blogginlägg är aldrig roliga att läsa, därför avslutar vi här… Förresten så är svaret på din förvånade fråga ja. Jag tycker det är skitsnyggt med en 90-talsinspirerad blinkade gif-animation längst upp i inlägget. Det bidrar på något sätt till ett kvalitativt djup som bloggen aldrig tidigare ens varit i närheten av.

Ironi och gif-animationer är coolt (yes)



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *