Arbetsliv,  Jobba på Irland,  Vardagsliv

Irland: Gnäll, hunger och en madrass!

Idag sammanfattar vi dagen såhär: Lägenheten sket sig, men jag har fixat boende ändå. Just nu bor jag på en madrass i en lägenhet där 4 andra bor. Om en vecka får jag ett eget rum, men för att slippa bo på hostellet har jag nu fixat nånstans att sova i alla fall. Bilder orkar jag inte lägga upp, så det får komma nån annan dag.

Annars har jag ringt mitt första samtal idag. Det var ingen större grej, typ ”Hej, funkar det? Bra. Hejdå”.

Jag är skithungrig, trött och dessutom tjatar ALLA om samma sak såfort jag kommer online på MSN. ”Hur gick det med lägenheten?” står det i 225 fönster såfort jag öppnar datorn. Jag orkar verkligen inte svara på samma fråga 225 gånger, så därför blev jag bara ännu mer irriterad efter det (twisted)

Inga bilder, inget roligt inlägg, 225 negativa röster på inlägget och bara massa gnäll. Men två av mina roommates kollar gayporr, är helt knäpptysta samtidigt som dom stirrar och fascineras av dom två långa sakerna som syns under huvudpersonens fantasiliknande drömmar. Ibland utbrister dom i ett enormt skratt för att två sekunder senare fortsätta stirra. Dom är endera riktiga pajasar och det här kan nog bli en riktigt rolig tid (yes)



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *