Close

Jag somnade 02:00 inatt, och klockan 08:25 ringde klockan – det var dags att gå upp. På något vänster orkade jag faktiskt upp också. Jag är otroligt imponerad av att jag lyckades ta mig ur sängen sådär tidigt.
En halv macka åts upp, sen tog jag min väska, traskade ut till bilen, och åkte för att hämta herr Roos och herr Stam. Sen åkte vi hela vägen till jordens centrum – Mockfjärd.

Det var nämligen innebandydag idag. Vi tränade mellan 10:00 och 12:00, sen åt vi (underbart god) spaghetti och köttfärssås. Efter det var det dags för debutmatch i IBF Gagnef för min del. För motståndet stod mitt gamla lag – IBF Borlänge.

Kort matchreferat: Vi var bättre och vann välförtjänt med 4-3. Vårat försvarsspel fungerade perfekt, och dom enda målen vi släppte in var pga. våra egna misstag. Framåt borde vi väl ha lett med typ 5-1 när andra perioden var slut. Om vissa personer (hans namn börjar på Kausti…) hade satt något av sina 7 jättelägen så hade det aldrig blivit så spännande som det ändå blev. Jag slog nog världsrekord i missade lägen idag :@
Men som sagt så vann vi i alla fall med 4-3 efter att vi gjort mål med 34 sekunder kvar av matchen. Med tanke på att det är första matchen vi spelar ihop så får det ses som helt okej.

Synd att domaren tydligen hade druckit enorma mängder sprit innan matchen. Antingen det, eller så hade han glömt sina glasögon hemma. Han var så fruktansvärt offside ibland så man blev mörkrädd :n Detta ledde också till att matchen avslutades på ett lite tråkigt sätt när domaren först missar en solklar utvisning på en av våra spelare efter en överdrivet ful tackling. Då flippar en av deras spelare och sänker killen som tacklade. Buuu för efterslängar (och kassa domare) >=(Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och sova. Jag är helt slut efter dagens eskapader (coolt ord). Sen ska jag spela golftävling imorgon också 😉 Mer om det, och Nikebollar, imorgon.


Betygsätt inlägget:
[Total: 1    Average: 4/5]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>