Såhär ser Europakartan ut just nu enligt den första planeringen Det börjar bli dags att presentera planerna för 2010. Jag och Jake har pratat lite om att göra en egen Eurotrip nästa sommar. Städer som Berlin, Amsterdam, Milano, Paris, Wien och Prag kommer att besökas, och vi kommer spendera hela juni ute i Europa om" /> Såhär ser Europakartan ut just nu enligt den första planeringen Det börjar bli dags att presentera planerna för 2010. Jag och Jake har pratat lite om att göra en egen Eurotrip nästa sommar. Städer som Berlin, Amsterdam, Milano, Paris, Wien och Prag kommer att besökas, och vi kommer spendera hela juni ute i Europa om" /> Såhär ser Europakartan ut just nu enligt den första planeringen Det börjar bli dags att presentera planerna för 2010. Jag och Jake har pratat lite om att göra en egen Eurotrip nästa sommar. Städer som Berlin, Amsterdam, Milano, Paris, Wien och Prag kommer att besökas, och vi kommer spendera hela juni ute i Europa om" />
Eurotrip 2010

Sommaren 2010, Eurotrip på svenska


Såhär ser Europakartan ut just nu enligt den första planeringen

Det börjar bli dags att presentera planerna för 2010. Jag och Jake har pratat lite om att göra en egen Eurotrip nästa sommar. Städer som Berlin, Amsterdam, Milano, Paris, Wien och Prag kommer att besökas, och vi kommer spendera hela juni ute i Europa om allt går som det ska.
Detta äventyr kommer såklart att dokumenteras här i bloggen, funderingar finns på att köpa en liten bärbar dator innan jag åker iväg (för att kunna blogga oavsett vart jag är).

Dock är det inte så mycket bestämt, och jag måste fixa stålar på något vis (lillebror till salu! Någon som vill köpa? :i). Dessutom vet jag inte hur det blir med jobb osv. Men går allt som jag vill att det ska göra så sticker vi iväg i början av juni nästa år.

Språkförbistringarna kan bli ett problem… Betyg på våra språkkunskaper just nu:

Jake:
spanska 0/10
franska 1/10
tyska 0/10
engelska 7/10
italienska 4/10

Kausti:
spanska -2,5/10
franska 0/10
tyska 1,5/10
engelska 6/10
italienska 0/10

Fortsättning följer…



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *