Close

Back dryga tusenlappen på pokern idag – heja. Nåja, ibland vill det sig bara inte, men jag vågade i alla fall prova på spelet på dom lite högre nivåerna. Det sket sig nu bigtime, men det kan jag leva med. Jag fixar tillbaka den sen nåndag.

Borde sova nu, men ligger och slökikar första Sagan om Ringen-filmen och myser. Man måste älska Gandalfs replik i början av filmen när Frodo säger att han är sen:
A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to”.
Jag ska köra den på jobbet på tisdag när jag kommer försent. ”A Kausti is never late”. Kan nog funka.

På tal om tisdag ja. Huuu. Jag fyller nämnligen dubbla dussinet då – jag har då vandrat omkring på våran planet i 24 år utan att egentligen åstadkomma någonting. Det gillar vi :i Att fylla år däremot, det gillas inte. Som om det skulle vara nån stor grej att man föddes på just den här dagen?
Nej, jag förstår varken idén bakom födelsedagar eller hur någon kan tycka att det är roligt att fylla år. Massa onödig uppmärksamhet bara.

Jag känner hur ”grinig gammal gubbe”-poängen börjar trilla in nu. Lite läskigt faktiskt… Får man önska sig pensionering i 24-årspresent tro?”


Betygsätt inlägget:
[Total: 1    Average: 5/5]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>