Chockerande

Irland: Stalker. Stalker? Stalker!!!

05261*1543

Nu händer det grejor här kan jag säga. Fick precis ett samtal från ovan nämnda telefonnummer och jag kan säga att personen som ringde är helt… okänd. Jag hörde nämligen inte signalen eftersom mobilen var på ljudlös och hann därför inte svara.

Men… vem var det som ringde egentligen? Det borde ju varit nån irländare eftersom jag inte ser något 0046 före numret. Om min mobil nu fungerar så… OM det var ett svenskt nummer så ringde någon från Strömstad mig… det känns inte så jättetroligt…
Däremot kommer riknumret 052 från en håla vid namn Ballymacarbry som ligger i södra Irland. Men vem fan bor där? Och vad vill h*n mig? Var det Chuck som ringde? Ska jag äntligen få bli ascool polis på riktigt?

Frågorna är många och dom kommer antagligen aldrig få ett svar heller. Jag är för feg för att ringa upp. Sannolikheten att det var en FBI-höjdare som ringde mig klockan 02:00 mitt i natten känns inte jättehög. Sannolikheten att det var en felringning känns faktiskt snäppet troligare.

Btw, det ska vara en tvåa istället för stjärnan. Jag vågar inte skriva ut hela numret i siffror, då kanske FBI tystar mig för gott genom att Googla fram numret :f



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *