Jobba på Irland,  Vardagsliv

Irland: Soooooooool!


OMFG som man säger på datorstpråkiska. Efter 3 månader av konstant molnighet hände idag det omöjliga – vi fick både värme och sol :n Chocken var enorm samtidigt som glädjen över dom lysande strålarna var ännu större.
Efter en rekordaktigt rejsersnabb vecka av totalt mörker och stress var dom här soltimmarna fantastiskt efterlängtade. Att vi skulle sitta i soffan med balkongdörren öppen och tycka att det är för varmt i rummet gav förra veckan 2 000 gånger pengarna på tipset, likaväl satt vi idag där.

Jag tror inte ni i Sverige förstår hur mycket man uppskattar solen här på Irland. Det är konstant molnigt, blåsigt, regnigt och kallt här i stan och miljöerna är verkligen nåt otroligt tråkiga.
Visst, ni har 20 minusgrader, men ni får i alla fall se solen rätt ofta ändå. En dag med minusgrader och snö är lixom en bra dag sålänge solen lyser.

Dom solstrålarna vi fick idag var som snygg graffiti

på en ful tråkig betongvägg ungefär. Det livade verkligen upp och moralen är nu i topp igen. Kolla bara himlen på kortet här ovanför! Hur underbart är inte det? Himlen var helt sjukt blå :n

Mer sol till folket!



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *