Allmänt klagande,  Arbetsliv,  Jobba på Irland

Irland: Maratoninlägg

Till att börja med hatar jag allt idag. Jag är så jääävla trött just nu. Somnade typ 23:30 igår och gick ut till bussen 04:05 idag. Jag som i vanliga fall behöver minst 10-timmars sömn mår lite sådär just nu. Två Red Bull ligger i väskan och väntar och jag känner att dom kommer behövas…

Annars var jag på konsert igår. Det kikades Mika på Olympic Theater. Han är lite speciell den där herren, lite sådär smyghomokonstig, men han är då ett energiknippe utan dess like.
Döskallefickor, uppblåsbara fötter, Grace Kelly, Di Levas gamla kläder och en het körsångerska är det vi minns från konserten. Har verkligen noll ork att recensera konserten just nu, men vi får se om det dyker upp en recension sen nångång.


Sist men inte minst har min Nexus One äntligen skickats! Efter 247 besvikelser och en massa validering av adresser, min identitet och lite annat så är den nu påväg. Jag hoppas på att den dyker upp på torsdag <3 Nej, det där blev inte sist. Det här inläget tog mig å-t-t-a timmar att skriva klart! Vad jag tycker om våran nya manager ska man nog inte säga högt, men jag anar att det ev. kan bli upplopp här på desken snart… (twisted)



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *