Vardagsliv

Irland: Onödigt vetande


Jag känner att en svag känsla av galenskap börjar smyga fram. Jag har börjat avsky min gröna fula logga på bloggen ganska rejält nu. Jag tror faktiskt att jag känner för att mörda min gröna Turtlesgoomba nu när jag tänker efter…

Annars fick jag mitt PPS-nummer idag. Det ska lämnas in till Manpower imorgon, sen kan dom skicka in det som behövs så att jag snart, efter en blankett kan kliva av emergency-skattandet.
Jag lär väl få tillbaka sisådär 10 000 kronor ungefär och det känns ju rätt fint inför sommarens Eurotrip.

Sen vill jag gratulera Conrad.se för att dom, efter nästan 3 månader, äntligen fick tummen ur och fixade mitt Playstation 3!
Jag köpte mitt PS3 begagnat för 3 600 kronor i slutet av 2008. Igår fick jag pengarna tillbaka av Conrad.se eftersom Playstationet inte kunde lagas, men dett roliga var att jag fick 4 195 kronor tillbaka eftersom det var så mycket Playstationet kostade när det köptes.
Alltså tjänade jag ungefär 500 kronor på att få spela igenom Uncharted, Uncharted 2, en massa NHL och lite annat kul innan PS3an gick sönder. Professionell TV-spelare – mitt framtida jobb?


Den såg ut sådär när jag köpte den i butiken!

Dom pengarna åker i alla fall även dom in på Eurotripkontot, så kassan börjar arta sig riktigt bra. Räknar man dom pengarna jag har just nu så är jag typ färdig inför resan redan:

10 000 kr tillbaka från emergency-taxen
11 500 kr på sparkontot just nu
5 000 kr i plånboken/nattduksbordet
8 000 kr som kommer i föyttpengar i April
2 500 kr i en lönecheck som ligger på jobbet
2 200 på pokerkontot
900 kr som jag hittade på Betsafe (från Idoltippningen som aldrig blev av)
= ~40 000 kronor

Men nu har jag såklart lite utgifter också, bland annat hyran på 3 500-4 000 kr ungefär som ska betalas imorgon. Sen ska jag ju leva också… Men med tanke på att mitt mål var 35 000 kronor inför resan och att jag har… 16 veckolöner kvar att plocka ut så ligger jag rätt bra till. Satsar nog på 40 000 kr nu istället – extra pengar är aldrig fel.

Imorgon blir det sushi och karaoke – två av dom sakerna jag avskyr mest av allt i hela världen. Jag kommer fan INTE att sjunga – kanske sträcker jag mig så långt att jag smakar en äcklig liten rå fiskbit i alla fall. Man måste ju bjuda på sig själv ibland [?] :@ :_



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *