Idag måste jag säga fy till dig mor. Jag gör det absolut inte för att jag är arg på dig utan för att jag bryr mig om dig :) Du måste börja slappna av lite och låta bli att sätta sån press på dig själv. Du är och har alltid varit en toppenmamma, men" /> Idag måste jag säga fy till dig mor. Jag gör det absolut inte för att jag är arg på dig utan för att jag bryr mig om dig :) Du måste börja slappna av lite och låta bli att sätta sån press på dig själv. Du är och har alltid varit en toppenmamma, men" /> Idag måste jag säga fy till dig mor. Jag gör det absolut inte för att jag är arg på dig utan för att jag bryr mig om dig :) Du måste börja slappna av lite och låta bli att sätta sån press på dig själv. Du är och har alltid varit en toppenmamma, men" />
Vardagsliv

Lille mor

Idag måste jag säga fy till dig mor. Jag gör det absolut inte för att jag är arg på dig utan för att jag bryr mig om dig :) Du måste börja slappna av lite och låta bli att sätta sån press på dig själv. Du är och har alltid varit en toppenmamma, men ibland överarbetar du saker och ting alldeles för mycket.

Jag tycker du ska ta dig en till semester (yes) Åk iväg, ta det lugnt och ha det bara varmt och skönt. Det behöver du!
Du tänker alltid på alla runtikring och hur du måste göra allt det där tråkiga som ingen annan tar tag i. Det är en av dina styrkor, men samtidigt får du inte låta det gå till överdrift (no) Det är lätt för en slöfis som mig att säga åt dig att släppa det där, men jag förstår till viss del hur du resonerar.

Så snälla mamma, när det nu blir helg ska du låta bli allt som ha med städning, disk, matlagning, sängbäddning och annat tråkigt. Beställ hem pizza från Königsee och ligg bara i soffan och slöa med datorn istället (yes) Det är faktiskt bra för kroppen att inte alltid ha någonting att göra.

Du är ju trots allt världens bästa mamma, och vad skulle jag och lillebror göra utan dig? Även om du absolut känner att du måste tvätta dom där kläderna som ligger på golvet, låt bli det! Tänk på mig och lillebror istället, sen lägger du dig i soffan och slår på TVn. Då låter du bli allt det där tråkiga och gör samtidigt mig och lillebror en tjänst så vi slipper oroa oss (yes)
Jag vill inte behöva ligga här 200 mil bort och oroa mig för din skull. I så fall åker jag hem istället! Så fy på dig mor! Jag blev lite orolig där ett tag…

Krya på dig nu :) (yes)



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *