Bra saker,  Positivt

Idag blir jag miljonär!


Idag kommer bli en bra dag, jag känner det på mig. När man tittar igenom vilka som är här och jobbar idag ser man följande:

Jag Ready
Stellan Ready
Karl Ready
Madeleine Ready
Dansken Ready

Att det sen ringer ungefär ett samtal var 5:e minut gör att man får sitta och surfa i lugn och ro i ungefär 20 minuter innan man får lov att ta nästa samtal. Snitt-tiden per samtal ligger just nu på 1:39, så man behöver inte överanstränga sig när det väl ringer heller (mrg)

Sen var jag bort till vattenkranen nyss för att fylla på vattenflaskan också, och där lyckades jag såklart tappa korken till vattenflaskan. I diskhon stod ett gammalt glas fyllt med nån slags äcklig kaffe/choklad/vatten/diskmedel-blandning. I vanliga fall ramlar ju korken mitt i den där äckliga sörjan, men idag hade jag gudarna på min sida. *Pling pling* lät det när korken studsade på glaskanten t-v-å gånger innan den hoppade ner b-r-e-d-v-i-d glaset med den livsfarliga sörjan.

Jag ska köpa en trisslott idag (yes) Eftersom dagen har börjat såhär bra har jag redan tagit ut den kommande miljonvinsten i förskott. Och om man är miljonär behöver man inte jobba för pengarnas skull, så jag tänker nu börja alla samtal med ”Välkommen till pizzeria Pronto, do talar met Michael” (yes)



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *