Close

Thierry Henry – du är en skam för mänskligheten.

Det Henry gjorde
idag kommer jag aldrig att förlåta. Han spelar bort ett helt land från VM-spel genom att fuska in ett mål. Det här är värre än Maradonas ”Guds hand”.
Att så solklart få bollen på handen UTAN att domaren ser vad som händer, spela fram bollen till öppet mål och sen fira på det sättet han gör – helt utan ånger – det gör att jag tappar hoppet om att alla människor innerst inne är bra människor. För vissa betyder pengar, ära och fotboll mer än fair play. Det äcklar mig.

Det är dags för FIFA att införa målkameror nu. Dom har öppet mål nu och dom måste ta den här chansen. Annars är fotbollen ingenting annat än en korrumperad sport med samma trovärdighet som brottning.
Nu kommer ju domaren Martin Hansson få ta ALL skit i media – även fast han säkert inte såg någonting. Han kan inte vara överallt och se allt, det går inte. Han dömer efter det han ser, och även om han innerst inne VET att det är hands kan han inte döma för det om han inte såg något.

Jag hade egentligen ingenting emot Frankrike inför förlängningen mot Irland i VM-kvalet. Jag gillar irländare, men samtidigt skulle det bli coolt att sitta i Paris och kolla på VM-fotboll med alla fransmän. Men nu…
Att matchen avgörs på det här sättet gör att allt känns fel. Det är inte okej att fuska på det där viset. Jag skrev följande till Jake inför förlängningen:

”Det är en win/win situation. Vinner Irland så är det okej – irländare är coola. Vinner Frankrike så får vi kolla på när dom spelar VM när vi befinner oss i Paris. Vi kan faktiskt inte förlora här”

Tji fick jag. När jag kommer till Paris ska jag leta upp huset där Henry bodde när han var liten, sen ska jag fanimej bajsa på hans trappa >=( Äckliga fuskare!


Betygsätt inlägget:
[Total: 0    Average: 0/5]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>