Chockerande,  Coolt,  Koduppdatering,  Skryt

Statistikporr

Har gjort en ganska stor uppdatering av sidan inatt, men det är (förhoppningsvis) ingenting ni kommer märka av alls. Nästa sak på uppdateringslistan är att fixa så att ni kan välja på lite fler smileys i kommentarerna.

Senaste veckan har mitt onaturliga intresse för statistik visat sig ganska tydligt, så varför inte fortsätta med statistikporren? Jag tog fram lite nuffror från bloggen inatt och tänkte göra den tillgänglig för er som är intresserade. Det blir dock ingen cool introduktion till detta eftersom jag inte kommer på något häftigt att skriva… Nåja, här kommer i alla fall siffrorna:

Jag har hittills hunnit skriva 630 blogginlägg. Dessa inlägg består av 14 360 rader med text, eller om man så vill en miljon trehundrafyrtioniotusen femhundrasjuttioen (1 349 571) bokstäver fördelade över 175 455 ord.
Som tack för att jag lagt ner sisådär 99% av min vakna tid på att blogga så har ni läsare lyckats bjuda på 387 kommentarer. Utöver det så har jag mottagit hela 74 kommentarer som bestod av rysk Viagra-spam. Ska jag ta det som en hint eller nåt? :f

När det kommer till betygsrösterna så har ni lämnat 158 stycken betygsröster över det senaste halvåret. Det ger ett snitt på ungefär ett betygsklick varannan dag. Bättre kan ni väl?
Klicken är i alla fall fördelade såhär:

5: 102
4: 19
3: 11
2: 3
1: 23

Sammanfattar vi dom där siffrorna så kommer vi fram till att bloggens snittbetyg ligger strax över 4.

Under dom här snart 10 månaderna som bloggen varit igång har 7 585 personer kikat in här. Den här månaden tittar ungefär 100 av dessa personer in en gång per dag för att läsa smöjan jag skrivit.
Ni besökare har sammanlagt lyckats åstadkomma 14 497 dagliga besök, dvs. om du tittar in tio gånger idag och en gång imorgon så har du bidragit till två dagliga besök.

Dagliga besökare-statistiken har ökat successivt hela tiden sen bloggen startade. Första dagen jag hade bloggen uppe (29:e januari) hade jag smått fantastiska 5 besökare – varav en var jag själv :i Idag snittar jag som sagt ungefär 100 besökare per dag. Rekordet ligger på 569 besökare under en dag.
Jag lär knappast bli någon storbloggare, men det är kul med framsteg i alla fall (yes)

Bakom sidan som ni ser utåt så ligger det en jäkla massa kod, närmare bestämt 28 547 rader skriven kod. Översatt till tecken blir det 575 959 stycken. 95% av dessa är skrivna med med mina egna fingrar, resterande 5% är färdig kod som jag tagit in och modifierat från någon annan sida.

Om vi går in på själva skrivandet lite igen så är det ordet jag använder mest i mina inlägg pinsamt nog jag (oops) Skapligt egocentrisk man är… Hela 4 821 gånger har jag tjatat om att jag är jag.
Topplistan över ord är annars rätt så tråkig, orden på plats 2-5 är att, det, och och. Först på sjätte plats kommer den enda riktiga skrällen, i som inte blivit skrivet mer än 2 902 gånger. Jag förväntade mig mer av dig ;)

Och med dom siffrorna avslutar jag det här inlägget (yes)



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *