Människor attraheras av olika saker. Det är också därför vi alla får våra egna unika egenskaper som kan få andra människor att bli intresserade av oss. Vissa har muskler, andra har ett vackert utseende. Jag, jag har en [spoiler title=bilstereo][/spoiler]. Min bilstereo är en brudmagnet utan dess like. Varenda gång (okej, alla en" /> Människor attraheras av olika saker. Det är också därför vi alla får våra egna unika egenskaper som kan få andra människor att bli intresserade av oss. Vissa har muskler, andra har ett vackert utseende. Jag, jag har en [spoiler title=bilstereo][/spoiler]. Min bilstereo är en brudmagnet utan dess like. Varenda gång (okej, alla en" /> Människor attraheras av olika saker. Det är också därför vi alla får våra egna unika egenskaper som kan få andra människor att bli intresserade av oss. Vissa har muskler, andra har ett vackert utseende. Jag, jag har en [spoiler title=bilstereo][/spoiler]. Min bilstereo är en brudmagnet utan dess like. Varenda gång (okej, alla en" />
Bra saker,  Svammel

Kausti Rider


Människor attraheras av olika saker. Det är också därför vi alla får våra egna unika egenskaper som kan få andra människor att bli intresserade av oss. Vissa har muskler, andra har ett vackert utseende. Jag, jag har en bilstereo
.

Min bilstereo är en brudmagnet utan dess like. Varenda gång (okej, alla en gånger) en dam sätter sig i bilen brukar jag se till så att någon ”helt plötsligt” ringer mig – endast för att jag ska kunna demonstrera hur cool min stereo faktiskt är. Det är bara att trycka på en knapp på stereon när det ringer så svarar man i telefonen, och ljudet kommer ut ur alla högtalare i bilen. Sen behöver du bara prata rakt ut så hör den som ringer dig vad du säger.

ALLA som åker med brukar tappa hakan av förtjusning. ”Ka… ka… kan du prata i mobilen bara sådär?” brukar den första reaktionen bli. ”Oh yes, dessutom kan man spela upp musik direkt från mobiltelefonen trådlöst via stereon också” svarar jag alltid och fipplar lite med telefonen. Här nånstans brukar man se hur en haklapp är nödvändig på personen som sitter bredvid. Dreglet fullständigt forsar ut.

Man får då lov att påminna att: ”Ajabajja! Torka munnen först, SEN får du prova byta låt på mobilen”. 3 sekunder senare har människan torkat sig om munnen och börjar långsamt kleta ner min mobil med fingeravtryck.
Efter att ha bytt låt 4-5 gånger utbrister den här personen alltid ”Fan vad häftigt, jag vill OCKSÅ ha en sånhär!”.

”Mmmm” brukar jag svara. Innerst inne vet jag hur cool jag ser ut, det är bara Hasselhoffs frisyr

som saknas, sen är jag den nya Knight Rider.
Jag fortsätter att sitta med min ascoola min i ungefär 10-15 sekunder, sen kommer nästa standardfråga som personen alltid frågar: ”Hur mycket kostade stereon?”.

Varför jag aldrig svarat ”35 000 kronor” kan jag inte riktigt begripa, men det vore galet roligt att se reaktionen som följer om jag gjorde det. Det ska definitivt provas nästa gång :i Tråkig som jag är har jag alltid varit ärlig och svarat att stereon bara kostade 1800 kr, nu är den säkert ännu billigare. Lätt den bästa investeringen jag gjort.

Kom ihåg det här inlägget nästa gång ni åker med i Ferrarin och det sitter en debutant i bilen. Jag kan lova er att debutanten kommer följa exakt det här mönstret (yes)

Annars måste jag bara nämna att jag faktiskt kan ge mig själv titeln ”Professionell bloggare” nu också. Jag fick faktiskt betalt för att skriva både det här och det förra inlägget (yes) Så att jobba fredagkväll är ju trots allt inte sådär överdrivet farligt ^^



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *